Образователни медиатори търсят от бюрото по труда в Димитровград

Изображение 1 от 2

    Бюрото по труда в Димитровград обяви 4 свободни работни места за образователни медиатори в началото на учебната година. Медиаторът в образователна институция е посредник между семействата, местните общности, децата, учениците, детската градина и училището, който съдейства за обхващането и качественото предучилищно и училищно образование и обучение на децата и учениците от уязвими групи в образователните институции и пълноценното включване на родителите и местната общност в развитието на образованието, социализацията и интеграцията. Изискването за заемане на длъжността е средно образование.

    Незаети все още са местата за хора с увреждания на пазара на труда в община Димитровград. Търсят се музикален продуцент, експерт - връзки с обществеността, за които изискването е магистърска степен и 10 години стаж по специалността. Техних-механик, шивач и носач-товарач са още свободните позиции на трудовата борса за хора с уверждания.

    В бюторо по труда в Димитровград има обявени още свободни позиции за багерист, готвач, продавач-консултант, шивачи, шофьори и др.

    Подробности за свободните места могат да предоставят трудовите посредници в Бюрото по труда.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини