ДПС влиза в предизборната кампания с мото "Заедно за Кърджали"

Изображение 1 от 2

    „Заедно за Кърджали!“. Това е мотото с което ДПС в Кърджали ще участва в местния вот на 27 октомври за кмет на община, общински съветници и кметове на кметства. Днес точно в 10:10часа ДПС-Кърджали регистрира в Общинската избирателна комисия кандидата си за кмет за община Кърджали, пълна листа от 41- кандидати за общински съветници и 67 кандидати за кметове на кметства. Инж.Хасан Азис  е кандидатът на ДПС за кмет на община Кърджали и водач на листата за общински съветници. Той пристигна  в Общинската избирателна заедно с областния лидер на Движението Изет Шабан. С тях бяха и общинският лидер на ДПС в Кърджали Лятиф Расим, кандидати за общински съветници и кметове на населени места.

    ДПС в Кърджали не измени на традицията и при регистрацията почерпи членовете на комисията с баклава.

    След регистрацията, кандидатът за кмет на община Кърджали инж. Хасан Азис подчерта, че ще водят позитивна, градивна и толерантна кампания. „Чрез екипната си работа ще продължим да реализираме мечтите на кърджалийци. Вярваме, че всички ще продължим да работим „Заедно за Кърджали!“, заяви инж. Хасан Азис.

    „Вярваме, че още на първия тур ще постигнем целта си да спечелим кметското място в Кърджали, мнозинство в местния парламент и всички кметове на кметства“, отбеляза общинският лидер на ДПС в Кърджали Лятиф Расим.

    Гюнер Шукри

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини