10 °C

Партия "Воля" представя своята листа с кандидати за общински съвет на Смолян

  Листа с кандидати за общински съветници от политическа партия „Воля“ с №51 в бюлетината – обединени под мотото: „Ние имаме волята да работим за по-добър живот в нашия град, защото сме от политическа партия „Воля“ !

  Водач на листата за общински съветници е Максим Банков, управител на хотел „Смолян“-неговото верую е:  Винаги говоря с пълна откровеност, което считам за първо условие за едно приятелско общуване!

  В състава на листата за общински съветници от ПП“ Воля“ са включени доказали се, знаещи и можещи, морално чисти кандидати, милеещи за добруването и имащи категоричната воля да работятс цялата си енергия и жар за превръщането на града ни в добро място за живеене.

  В листата са включени доказали се в живота експерти с различни професии, предимно млади и образовани-инженери, икономисти, бизнесмени, мениджъри, компютърни специалисти, педагози, журналисти и писатели. Нас ни обединява волята отново да превърнем града ни в една от огърлиците на света!

  Акценти в предизборната платформа на кандидатите за съветници в новия общински съвет на Смолян от ПП "Воля":

  -Разпореждането с общинска собственост да е насочено не само като пазарна трансформация на собствеността, а към пряк ангажимент за създаване и поддържане на по-добра градска среда: обществено строителство, зелени площи, зани за отдих

  -Ефикасен контрол при изпълнение на дейностите по сметосъбиране и сметопочистване

  -Разкриване на възможности за определяне на паркингместа по квартали и централна градска част, за да се избегне паркиранепо улични платна и тротоари

  -Специална програма за възраждане на занаятчийството в рамките на града

  -Разкриване на борса за предлагане и пазар на селскостопанска и животинска продукция

  -Редуциране на пенсионерските клубове, както и строги правила за ползване и стопанисване-без настаняване в тях на еднолични търговци, разкриване на модерен дом за стари хора

  „Ние имаме волята да работим за по-добър живот в нашия град, защото сме от политическа партия „Воля“ !

  Купуането и продаването на гласове е престъпление!

  Още новини

  Хороскоп за 19.10.2019

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Отстоявайте позициите си и не приемайте по-малко, отколкото смятате, че заслужавате. Полагате много усилия, които скоро ще бъдат възнаградени. Вие знаете, че не винаги е възможно да угодите на всички и няма защо да се ядосвате от това. Притежавате особен чар, с който омайвате мнозина от обкръжението си.
  19 окт 2019

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Професионалните ви ангажименти ще ви застигнат днес, но това няма да развали настроението ви. Настроени сте за подвизи на деловия фронт и предизвикателствата само ще изострят апетита ви за по-големи печалби. Не допускайте прекомерната предпазливост да ви попречи.
  19 окт 2019

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Много от задачите ви са срочни и не търпят отлагане, започнете деня си с тях. Новостите навлизат в живота ви, готови ли сте за тях? Отговорностите ви нарастват и времето за лични занимания намалява. С малко познати хора ще изградите добри взаимоотношения и това ще ви носи удовлетвореност.
  19 окт 2019

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Чудесен ден за всички представители на зодията. Онези от вас, чиято работа е свързана със срещи с много хора ще имат доста интересни контакти и ще получат полезна за дейността им информация. Очакват ви приятни мигове и в любовта.
  19 окт 2019

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Финансово възнаграждение ще подобри бюджета ви и ще ви помогне да планирате почивните дни. Повечето от вас ще се радват на внимание сред колегите си. Суетата, свързана с предстояща изява ще отстъпи място на осмислено поведение и подготовка. Вечерта посветете на любовта, ще откриете за сетен път силата на споделената връзка.
  19 окт 2019

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Отговорното ви поведение и отношение към работата ще определя в голяма степен бъдещите ви ангажименти. Ще получите добра оценка, но в стремежа си да сте сред водещите ще отидете и по-далече. Приятелско събиране ще ви срещне с хора, с които не сте се виждали от дълго време. Ще се радвате на взаимното си внимание и добри чувства.
  19 окт 2019

  Хороскоп за Везни

  Везни
  В старанието си да свършите всичките си планирани задачи, ще подминете други, считайки ги за маловажни, но може да сгрешите. Обърнете внимание на здравето си и не пропускайте да посетите лекаря си, ако се чувствате отпаднали и без тонус. Ще получите добър съвет от приятел, както и насока към печеливша дейност.
  19 окт 2019

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Ще се възползвате от всяка възможност, за да реализирате намеренията си по-скоро. Ще се съобразявате основно със себе си, позицията ви е ясна и я следвате безусловно, но внимавайте да не засегнете нечии интереси. Доверявате се на собствената си преценка и приемате това, което считате за правилно, но дали е така от гледна точка на другите.
  19 окт 2019

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Не се изненадвайте, ако околните ви възприемат погрешно. Ако наистина желаете това, което показвате, непременно се борете за него. Ще получите предложение, което може да е свързано с финансово обвързване. Преценете добре плюсовете и минусите преди да вземете окончателно решение.
  19 окт 2019

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Професионални и семейни ангажименти ще ви създадат доста напрежение днес. Запазете добрия тон, така ще можете да разчитате и на подкрепа, и на повече съсредоточеност в работата си. Измъчва ви мисълта за раздяла, но не бива да избързвате. Дайте още един шанс на човека, довел ви до това безумно решение. Със сигурност го заслужава.
  19 окт 2019

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ще се изненадате днес от многобройните шансове, които ви се откриват от различни страни. Иска ви се да опитате късмета си на възможно най-много места, но това може само да разедини енергията ви и в крайна сметка да не останете доволни от свършеното. Преценете най-добрите си възможности и се възползвайте от тях. Близките ви дават ценни съвети.
  19 окт 2019

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Не очаквайте друг да се погрижи за развлеченията ви, вземете нещата в свои ръце и ще направите деня си приятен. Ще срещнете разбиране в работата си и с пъргавия си ум ще организирате бързи печалби, за себе си и останалите участници. Запознанство ще привлече вниманието ви върху някого, с когото може да имате сериозна връзка.
  19 окт 2019
  Последни новини