Партия "Воля" представя своята листа с кандидати за общински съвет на Смолян

  Листа с кандидати за общински съветници от политическа партия „Воля“ с №51 в бюлетината – обединени под мотото: „Ние имаме волята да работим за по-добър живот в нашия град, защото сме от политическа партия „Воля“ !

  Водач на листата за общински съветници е Максим Банков, управител на хотел „Смолян“-неговото верую е:  Винаги говоря с пълна откровеност, което считам за първо условие за едно приятелско общуване!

  В състава на листата за общински съветници от ПП“ Воля“ са включени доказали се, знаещи и можещи, морално чисти кандидати, милеещи за добруването и имащи категоричната воля да работятс цялата си енергия и жар за превръщането на града ни в добро място за живеене.

  В листата са включени доказали се в живота експерти с различни професии, предимно млади и образовани-инженери, икономисти, бизнесмени, мениджъри, компютърни специалисти, педагози, журналисти и писатели. Нас ни обединява волята отново да превърнем града ни в една от огърлиците на света!

  Акценти в предизборната платформа на кандидатите за съветници в новия общински съвет на Смолян от ПП "Воля":

  -Разпореждането с общинска собственост да е насочено не само като пазарна трансформация на собствеността, а към пряк ангажимент за създаване и поддържане на по-добра градска среда: обществено строителство, зелени площи, зани за отдих

  -Ефикасен контрол при изпълнение на дейностите по сметосъбиране и сметопочистване

  -Разкриване на възможности за определяне на паркингместа по квартали и централна градска част, за да се избегне паркиранепо улични платна и тротоари

  -Специална програма за възраждане на занаятчийството в рамките на града

  -Разкриване на борса за предлагане и пазар на селскостопанска и животинска продукция

  -Редуциране на пенсионерските клубове, както и строги правила за ползване и стопанисване-без настаняване в тях на еднолични търговци, разкриване на модерен дом за стари хора

  „Ние имаме волята да работим за по-добър живот в нашия град, защото сме от политическа партия „Воля“ !

  Купуането и продаването на гласове е престъпление!

  Източник: Smolyan.bgvesti.NET

  Още новини

  Хороскоп за 27.09.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Както и до сега, ще поддържате осведомеността си по въпросите, които ви интересуват и с отношение по социалните проблеми, които вълнуват всички. Ще търсите подкрепата и на други хора, с които да работите за подобряване на настоящето. С решенията си днес ще влияете върху бъдещето, своето и на другите.
  27 сеп 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Предпочитанията ще ви отведат навън сред природата, със семейството или приятелите. Където и да сте, ще се чувствате добре, удовлетворявайки страстта си към приключения. Не унивайте, дори и да не сте сред инициаторите, това е начин да се разтоварите от стреса. Среща с човек, който не спира да ви вълнува.
  27 сеп 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Успявате да помогнете на свой близък без да променяте особено плановете си. Постарайте се да свършите работата, която сте планирали за днес, за да не останете недоволни от себе си по странични причини. Печелите доверието на човек, който е имал съмнения към вас. Направете всичко възможно, за да не го разочаровате отново.
  27 сеп 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Поставяте си различни задачи за днешния ден, но има вероятност голяма част от плановете ви да не се осъществят точно според замисъла ви. Въпреки това бъдете сигурни, че ще останете доволни от нещата, които ще свършите днес. На някои от вас предстои интересно запознанство, което може да даде началото на нещо многоочаквано за вас.
  27 сеп 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Не възлагайте прекалено много надежди на операции със значителен риск. Шансът днес ще дойде от съвсем неочаквана за вас посока. Бъдете готови да действате бързо и точно. Приятели са ви подготвили желана изненада.
  27 сеп 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Няма да се чувствате в добра физическа форма и това ще се отрази на всичко, с което се занимавате. Помислете за активна почивка - разходки или спорт. Оставането в къщи не е добър избор - имате нужда от движение. Радостни ще останете от новините, които пътуват към дома ви. Приятелите очакват от вас повече внимание.
  27 сеп 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Ще се отнесете отговорно към започната вече задача, чиито срок е днес. Няма да ви остане много лично време, за съжаление на други, които търсят компанията ви. Новите ангажименти ще изискват от вас повече съсредоточеност и енергия, за това отделете време за отдих. Без усилия ще решите финансов проблем.
  27 сеп 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Денят ви ще е спорен и с по-малко усилия ще постигате повече. Намеренията ви ще срещнат разбиране, което ще се отрази благоприятно на реализацията им. По-спокойни ще се погрижите за идващите дни, така, че да зарадвате близките си. Търсете компанията на онези, сред които се чувствате добре.
  27 сеп 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  От днес за вас започва период на стабилизация. Чувствате в себе си достатъчно сила и ентусиазъм да се справите с предизвикателствата на вашата дейност. Не след дълго очаквайте финансов еквивалент на успехите си и не забравяйте хората, които са ви подкрепяли. Изграждане на здрава и дълготрайна връзка, но не непременно интимна.
  27 сеп 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Довършете всичко започнато до тук, и ако ви остане време, подгответе делата си за утре. Не се предвиждат изненади в рутинната ви работа. Погрижете се за гардероба си и зарадвайте някой с вече ненужни за вас аксесоари. Очаква ви приятна вечер с близък на сърцето ви човек.
  27 сеп 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  В добро самочувствие ще приемете предизвикателствата на деня. Ще отделите голяма част от времето си на личните си дела и ще оползотворите по най-добрия начин даденостите. В откровен разговор с близките си ще решавате семейни проблеми и ще планирате заедно предстоящото.
  27 сеп 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Ще бъде един приятен ден за представителите на знака. Ще останете доволни от начина, по който околните се отнасят към работата ви. Получавате примамливо предложение, което ще ви накара да се заинтересувате по редица нови въпроси. Привлечени сте от личност от другия пол, може да се получи нещо вълнуващо.
  27 сеп 2020
  Последни новини