Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ посети най-модерния Пазар на производителите в Южна България

Изображение 1 от 2

    Продължават предизборните прояви на Централния лъч на ДПС в Кърджали. Днес председателят на ДПС Мустафа Карадайъ придружен от заместника му инж. Хасан Азис, който е и кандидат за кмет на Кърджали от ДПС посетиха най-модерния Пазар на производителите в Южна България. Заедно с тях бяха още евродепутатът от ДПС Атидже Алиева - Вели, членът на ЦОБ на ДПС Ердинч Хайрула, народните представители Адлен Шевкед, Йордан Цонев, Ерол Мехмед, областният лидер на младежко ДПС Байрям Байрям, общинският председател на ДПС Кърджали Лятиф Расим, кандидати за общински съветници от листата на ДПС.

    Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ и кандидатът за кмет на Кърджали инж. Хасан премина през всички маси и успяха да се ръкуват и поговорят с всеки един от производителите и търговците, а също и с десетки кърджалийци и гости на областния град от Турция и Гърция.

    Търговците споделиха, че са доволни както от условията, при които работят, така и от организацията и дейността на ръководството на Пазара на производителите в лицето на изпълнителния му директор Рамадан Вели. Те изразиха своята готовност да подкрепят политиката, водена от настоящето ръководство.

    Клиентите на пазара заявиха, че с удоволствие идват тук, за да пазаруват. „Хасан Азис е нашият кмет. Той всеки ден е до хората и изпълнява техните желания“, заявиха те.

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Още новини

    Последни новини