Поет-прорицател гостува в Смолян, автор е на песента "От икебана дървесата ги боли"

Поетът Иван Станчев от Панагюрище ще гостува в Смолян и ще се представи пред смолянчани в зала „Петър Стайков” на Клуба на дейците на културата. Срещата е за любопитните да се срещнат с ексецнтричния творец, автор на култовата песен на Деян и Бойко Неделчеви – „От икебана дървесата ги боли", и могат да го направят на 17 октомври от 18 часа в КДК.

Станчев твърди, че още финикийците наричали нашата земя, „Рахва”, което означава „небесна твърд, етерно пространство”, факт подсказващ, че „Господ е българин”. Според Станчев, след 10 години ще има война, но България ще е защитена от катаклизмите, а скоро щяло да дойде и ново управление на страната.

Той смята още, че вече са налице първите небесни знаци, че е на приключване българската отрицателна карма, защото тежките планети идват в нови позиции и занапред ще управляват обществото и големите маси хора. На срещата любопитните към езотеричната и астрологична тематика ще могат да разберат, защо Станчев свързва 21 декември - древнобългарската Нова година с положително развитие и благоденствие на България.

СмолянБГвести

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини