Откриха Грета Тунберг на снимка отпреди 120 години (видео)

Активистката Грета Тунберг може да е пътешественик във времето, преположиха потребители в интернет. Момиче, което твърде много прилича на нея, е открито на снимка от 1898 година, пише New York Post.

Снимката е от архивите на Вашингтонския университет. На нея има три деца, които добиват злато в Клондайк, както гласи надписът. Момичето на преден план според мнозина прилича на Тунберг заради изражението на лицето и прическата.

Снимката е публикувана в Twitter от Джак Стрейндж. "И така, Грета Тунберг е на снимка отпреди 120 години и това е новата ми любима конспиративна теория. Грета е пътешественик във времето от бъдещето и тя е тук, за да ни спаси “, предполага той.

"Грета Тунберг е пътешественик във времето, който е изпратен да ни предупреди за изменението на климата?“ пита  потребител. "Защо е отишла в 1898 г.? Според мен тя наблюдава миналото, настоящето и бъдещето с цел натрупване на знания".

А за Коледа се появи и пародия на популярна реклама, в която подходящите (според автора) персонажи са заместени с Тръмп и Грета Тунберг. 

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини