Не, Джеймс Бонд няма да стане Джейн Бонд

През последните 14 години Даниел Крейг се подвизаваше в ролята на най-популярния шпионин на Нейно величество. Предстои ни да го видим за пети и последен път като Джеймс Бонд в „Смъртта може да почака“. И съответно въпросът, който всички си задават е какво ще се случи след това.

Продуцентите на поредицата Барбара Броколи и Майкъл Уилсън скоро ще търсят нов агент 007. Двамата твърдят, че това все още не е сред приоритетите им, поне докато не приключат с пост продукцията на юбилейния Бонд 25. Това обаче не може да сложи край на спекулациите кой ще бъде избран за заместник на Крейг, като сред най-често споменаваните имена са Идрис Елба и Ричард Мадън.

От доста време се говори и друго – че Джеймс Бонд може да стане Джейн Бонд. Идеята за промяна на пола на прочутия герой не е от скоро, но тя печели все повече привърженици. Дори според мнозина следващия агент на МИ-6 ще бъде звездата от „Капитан Марвел“ Лашана Линч, която играе агент 00 в „Смъртта може да почака“.

Броколи обаче категорично слага точка по този въпрос. В скорошно интервю тя признава, че Бонд ще си остане мъж. „Той може да бъде с различен цвят на кожата, но ще бъде мъж. Смятам, че трябва да създадем нови женски персонажи, които да бъдат силни и открояващи се. Не виждам смисъл да превръщаме един мъж в жена. Според мен жените са много по-интересни именно защото са жени“, казва Броколи.

Подкрепя я и Ева Грийн, бившото момиче на Бонд от „Казино Роял“. „Няма смисъл Бонд да става жена. Този герой има своята история, която трябва да продължи. Той трябва да бъде игран от мъж“.
 

Източник: cinefish

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини