0 °C

Флашмоб „Обичай разумно-дарявай любов” раздвижи Хасково в Деня на влюбените

  Младите хора на Хасково раздвижиха в Деня на влюбените центъра на града и отправиха своето послание.

  Ученици от няколко гимназии се събраха заедно под мотото „Обичай разумно – дарявай любов”.

  Организатор на инициативата е Превантивно-информационният център по наркотични вещества.

  Пред откритата сцена младите хора раздаваха балони, сърца и меденки на минувачите. Майстори на “вкусните” валентинки са възпитаниците от Професионалнат агимназия по туризъм ”Александър Паскалев” в града.

  В инициативата участват доброволците към Превантивния център от Средно училище „П.Хилендарски”, Финансово -стопанската гимназия ”Атанас Буров”, Професионалната гимназия по дървообработване и строителство ”Цар Иван Асен II” и езиковата гимназия „Проф.д-р Асен Златаров”.

  Минувачите получиха от младежите и стикери с мотото на кампанията.

  Кулминацията на отбелязването беше сърцето, в което доброволците се подредиха.

  За някои моментът пък се оказа идеален за откриване на чувствата.

  На площада много се снимаха и с чудесната рамка -сърце, която запечата моменти на споделеност не само между влюбените, но и между приятелите и учениците и учителите им.

  Красимира Славова

  Коментари в сайта (8)

  • 1
   12
   123
   5 -4
   16:08, 14 фев 2020
   Стига сте ни натрапвали този езически празник!
   • C.
    C.V.
    0 -3
    20:28, 14 фев 2020
    Това е християнски светия, неуко комуне.
   • 12
    123
    1 0
    11:45, 16 фев 2020
    Християнските Светии са Светите апостоли Петър и Павел, Свети Фунарий, Свети Киприан и Иустина, Свети Петър и Феврония. Това са православните Светий и На техните дати празнуваме денят на любовта а не на езичника Валентин.
   • 12
    123
    0 0
    12:06, 16 фев 2020
    Ив допълнение, Нито съм неук нито съм комуне. А ти Ако имаше малко акъл първо щеше да се позаинтересуваш и после да обижда. Ха сега да видим кой е неукия!
  • 2
   Чи
   читател
   0 -2
   20:03, 14 фев 2020
   Браво за страхотната, позитивна и сладка инициатива! Толкова много щастливи и усмихнати млади хора с послания за любов и здравословен начин на живот, само могат да изпълнят сърцата ни с радост, надежда и гордост!
  • 3
   Чи
   читател
   0 -3
   20:05, 14 фев 2020
   Браво за страхотната, позитивна и сладка инициатива! Толкаво много усмихнати млади хора с послания за любов между хората и здравословен начин на живот, само могат да изпълнят сърцата ни с радост, надежда и гордост!
  • 4
   19
   1994
   5 0
   21:07, 14 фев 2020
   Флашмоб... Скоро ще забравим собствения си език
  • 5
   Чи
   читател
   0 0
   21:30, 14 фев 2020
   Браво за позитивната и сладка инициатива! Толкова много млади и усмихнати хора с послания за любов между хората и здравословен начин на живот, само могат да напълнят сърцата ни с радост, гордост и надежда!

  Хороскоп за 16.02.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Времето е благоприятно за започване на ремонтни дейности по дома или вилата. С помощта на приятели ще се справите с възникващите затруднения и бързо ще продължите напред. Ще ви зарадва вниманието и мил подарък на любим човек. На свой ред вие също ще предложите изненада, ще бъде весело и приятно.
  16 фев 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  През днешния ден неколкократно ще благодарите на късмета си. Наистина пред вас се откриват прекрасни шансове, които ще бъдат умело използвани от комбинативната ви мисъл. Отделете част от времето си за вашите близки, те имат нужда от вас.
  16 фев 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Освободени и знаещи цената си, ще се посветите на смелите си идеи. Дава ви се да постигате с лекота всичко, до което се докосвате днес, за да осъзнаете, че можете и трябва да продължите. Отношенията ви в семейството ще се подобряват, пропорционално на настроението и успехите ви.
  16 фев 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Избягвайте споровете, дори и да считате, че сте прави. Спокойствието днес ви е по-важно, отколкото изява на красноречието и интелекта ви. Носете багажа си тихо и се съсредоточете към собствените си търсения и потребности. Скоро ще получите дарове, за които трябва да сте подготвени.
  16 фев 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Създайте си по-голямо разнообразие около себе си. Действайте и рискувайте, правете много неща, особено такива, които да ви донесат полза. Ще планирате пътуване което да ви откъсне от ежедневието и обичайното ви обкръжение. Не си хабете енергията напразно, а бъдете по-концентрирани. Ако случайно се почувствате объркани или стресирани, непременно съумейте да преодолеете тези настроения, за да не провалите магията на деня.
  16 фев 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Повечето от вас днес са заети с работа или по-точно с неща, с които не сте се справили през изминалата седмица. През този ден спокойно ще можете да се заемете с всичко, за което досега не сте имали достатъчно време. Осъществявате свое отдавнашно желание в личен план, което много ще ви зарадва. Чувството ви за хумор днес е заразително.
  16 фев 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Чувствате се спокойни и уверени в себе си. Твърдо сте убедени, че вървите по прав път и това е сигурен белег на предстоящия ви успех. Вашата интуиция едва ли ще ви излъже. Ваш близък ще остане очарован от жеста, който му правите, а това ще развълнува и вас. В личен план имате само поводи за радост.
  16 фев 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Ако правите нещата така, че те да ви носят удовлетворение, не се притеснявайте за днешния си и утрешен ден. Насочете ергията си в подкрепа на собственото си добруване, като разбира се не пренебрегвате и другите. Бъдете разумни, но с добро сърце.
  16 фев 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Не се натоварвайте с прекалено много задачи днес, за да не се окажете в крайна сметка изтощени и отегчени. Намалете темпото, денят е подходящ за отмора и възстановяване на силите. Близките ви ще се погрижат за нещата, за които времето ви няма да стигне, бъдете спокойни. Любовта е мощ, която присъства около вас.
  16 фев 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Денят е благоприятен за забавления и разтоварващи мероприятия. Вложете повече въображение и намерете своя начин да го изживеете пълноценно. Осигурете свобода на порива си да сте щедри и добри към всички около вас. Това ще ви донесе настроение и ще ви направи щастливи.
  16 фев 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Прекрасен шанс да осъществите ваше отколешно желание ви се открива днес. Не го пропускайте поради мудност или неувереност. Не търсете оправдания, а действайте. Всичко и всички са на ваша страна, остава само да направите първата стъпка. Настроението ви ще се подобри, ако споделите очакванията си с любимият човек.
  16 фев 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Прекрасен ден за вас и семейството ви. Примамливо предложение за професионална реализация ще ви хвърли в размисъл. Обсъдете го с човека до вас и бъдете уверени, че каквото и да предприемете е за ваше добро.
  16 фев 2020
  Последни новини