Издирват старец загубил се в Крумовградско, полицията на крак

Полицейският състав на РУ-Крумовград е включен в издирването на 82-годишен мъж, който напуснал жилището си в града вчера и не се прибрал. Сигналът е подаден в 17,30 часа и незабавно са били предприети издирвателни действия в района на местата, където възрастният човек е бил забелязан. Включени са сили на Граничния участък и служебни кучета. Полицейски служители са извършили претърсвания на празни къщи в близки села, а също и маршрути, които издирваният използвал. Действията по установяването му са продължили снощи до 23 часа и са подновени рано тази сутрин. Полицията апелира жителите на Крумовград и близките села по пътя към Девесилица да подадат незабавно сигнал, ако забележат възрастен мъж, който се движи сам.

21-годишен е задържан в РУ-Кърджали за извършена кражба от търговски обект вчера по обяд. Мъжът изнесъл марков алкохол, без да плати на касата. Той е един от четиримата, които са установени, че извършват такива кражби в областния град. Проверката по случая се извършва от сектор „Криминална полиция“ в РУ-Кърджали.

Досъдебно производство за откраднат велосипед е образувано в РУ-Кърджали с постановление на Районната прокуратура. Кражбата била извършена от жилищен блок в областния град. Полицията издирва извършителя на престъплението.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини