Huawei потвърди, че премиерата на P40, P40 Pro и P40 SE ще е само онлайн

Вече знаем, че Huawei подготвят премиерата на новите си флагмани на 26 март. Първоначалната идея беше компанията да проведе специално събитие в Париж. Оказва се, че това няма да се случи, тъй като Huawei потвърдиха, че ще покажат Huawei P40 с излъчване на премиерата онлайн. Виртуалната пресконференция е алтернативно решение свързано с разпространението на коронавируса в Европа, където голям брой от случаите са във Франция и Италия. По този начин китайският производител не иска да излага на излишни рискове здравето на своите служители и фенове по цял свят.

Припомняме ви, че Huawei възприеха тази идея и с представянето на Huawei Mate Xs и последното им поколение лаптопи с бранда Matebook. Toва се случи преди няколко седмици, когато компанията излъчи на живо събитието в своите социални акаунти на територията на Европа. Стратегията им ще бъде същата и с флагманите от серията Huawei P40, която ще включва няколко различни модела. Huawei не са потвърдили официално спецификациите им, но онлайн премиерата ще се проведе под слогана #VisionaryPhotography, което е индикация за впечатляващите камери, предаде GizmoChina.

Най-интересният смартфон ще бъде Huawei P40 Special Edition, който ще привлича вниманието с пет камери в заднатa част. В същото време бъдещите собственици на Huawei P40 Pro ще могат да се възползват от предимствата на 52МР IMX 700 (1/1.33") CMOS сензор на Sony, който е оптимизиран специално за смартфона. Технологията "16-Pixel Binning" ще позволява записа на 3.25MP 4.48μm суперпикселови снимки и отлична производителност при ниска осветеност. Очаква се също така Huawei P40 Pro да може да увеличава мащаба в по-широк диапазон от 18mm-240mm, вместо 24mm-125mm при P30.

Източник: digital.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини