Спират засичането на водомерите в Смолян заради заразата, НАП- консултациите с клиенти

"ВиК" ЕООД Смолян, обяви, че няма да извършва засичане на потреблението на вода. Със съобщение на официалния си сайт, дружеството съобщава на всички потребители на територията на общината, че във връзка с регистрирани случай на корона вирус на територията на България и предприетите от правителството мерки, на всички потребители за месеците март, април и май ще се начислява служебна консумация на вода на база на предходен месец.

Който не е съгласен със служебното начисляване, може да подаде показанията си на e-mail : vik_sm@abv.bg; kristit@abv.bg или да се обажда на тел. 0301/ 6-25-53.

Необходимо е да посочите вашия клиентски номер и местоположението на водомерите/ кухня, баня/.

От офиса на НАП в Смолян обявиха, че от днес 12 март 2020 г., временно се прекратяват консултациите с клиенти на място, осъществявани всеки четвъртък от седмицата и призоваха гражданите да се въздържат от лично посещение на офисите на данъчната агенция.

С оглед динамичната обстановка в страната, свързана с корона вируса, Националната агенция за приходите призовава всички свои клиенти да се въздържат от лично посещение в офисите на институцията в цялата страна, освен при неотложност. Клиентите които разполагат с ПИК или електронен подпис, могат да ползват всички предоставяни от НАП електронни услуги на https://inetdec.nra.bg/.

Всички данъчни и осигурителни декларации и справки, както и плащания към бюджета, могат да бъдат извършени онлайн без необходимост от посещение в офис на НАП.

Информация за данъчно-осигурителните изисквания можете да получите на информационния телефон на агенцията - 0700 18 700 или по имейл на електронните адреси за контакт в сайта на институцията - https://nap.bg/page?id=24

СмолянБГвести

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Случаен виц

Последни новини