ESCOM пусна Премиум HD пакета безплатно в подкрепа на абонатите при извънредното положение

ESCOM предоставя каналите от Премиум HD пакета безплатно на всички свои клиенти: Animal Planet HD, Bloomberg Bulgaria, Discovery Science HD, DocuBox HD, DTX HD, Eurochannel HD, Fast and Fun Box HD, Food Network HD, History HD, ID Extra HD, Luxe HD, MovieStar HD, Travel Channel HD, Viasat Explorer HD, Viasat History HD, Viasat Nature HD.

Това е подкрепа за абонатите ни, докато трае извънредното положение и всички ние трябва да се стремим да спазваме социална изолация.

За да гледате програмите от Премиум HD пакета, трябва да пресканирате каналите на телевизора си.

Дежурният екип е затворен за работа с клиенти, но продължава да отговаря на телефоните до 21 часа. Обажданията се регистрират и ако оператор не вдигне веднага, можете да очаквате неговото обаждане малко по-късно.

В Смолян  за периода на извънредното положение заради коронавируса са затворени касите на ESCOM в  кв. "Устово" и на т.н Стар център. 

С непроменено работно време работи  касата  в централния офис на ул."Бузлуджа". Там се извършва редовна дезинфекция, а клиентите се допускат по един. Новото е, че централна каса няма да работи в неделя докато трае извънредното положение.

Също така ново е, че сметките за интернет и телевизия абонатите на ESCOM могат да плащат след 19.03.2020 г. и на всички каси на ИзиПей.

ESCOM препоръчва на абонатите да се възползват от възможността да плащат сметките си по електронен път. Пълните указания можете да прочетете ТУК.

ESCOM

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини