КПП-тата на входовете на Смолян вече действат, полиция проверява всички пътуващи

Четири КПП-та пазят Смолян от полунощ. Пунктовете са изградени при караулката на пътя Пампорово-Смолян, на входа от прохода "Рожен", между с.Бостина и Смолян, на входа от Мадан, между с.Влахово и Смолян, на входа от Смилян, на Бункера. Всички пътуващи се проверяват за целта на пътуването. То трябва да е само по неотложни причини - здравословни, завръщане у дома, работа. Тези неотложни причини се удостоверяват със служебна бележка от работодател, медицинска бележка/документ, лична карта.
"Няма струпване на автомобили, трафикът се осъществява нормално", каза за СмолянБГвести областният управител Недялко Славов и призова да се пътува само при неотложна и съществена причина.
Автобусни линии пътуват при спазване на разписанието си и строго изпълнение на санитарно-хигиенните изисквания.
Въпреки предприетите строги мерки, на територията на Смолянска област са установени шофьори на таксита и градския транспорт, които не използват лични предпазни средства и не спазват здравно-хигиенните изисквания.
В неделя започват проверки от органите на реда и при установяване на нарушения, водачите ще подлежат на административно наказание.

СмолянБГвести

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Де
    ДЕБИЛНА НАЦИЯ
    2 0
    14:03, 21 мар 2020
    Както винаги простите милицинери ще затрият всичко. Господи не им се сърди на тях им е забранено да мислят
Последни новини