iPhone 9 е на една ръка разстояние

За предстоящия Apple iPhone 9, наследник на iPhone SE от 2016 г., се носят слухове отдавна и изглежда, че най-накрая се доближаваме до официалното му представяне. Преди няколко седмици се заговори, че телефонът се забавя за неопределено време заради избухването на COVID-19 епидемията, но очевидно Apple може да има промяна в стратегията.

Според нов доклад компанията провела вътрешна среща, за да обсъди как да продължи, а заключението от срещата е iPhone 9 да стане официален на 15 април. След това ще стане достъпен по магазините на 22 април. Не е ясно дали компанията планира да проведе онлайн събитие за старта, или просто ще издаде прессъобщение и ще приключи с него.

Твърди се, че цената на iPhone 9 ще започне от 349 или 399 долара, като по този начин ще бъде интригуващо ново предложение за ценовите войни в средния клас. Като дизайн очаквайте спомен от миналото, с огромни рамки на екрана и физически капацитивен сензор Touch ID отпред, под дисплея (но не под него).

Що се отнася до сроковете за пускане на пазара, тъй като все още в световен мащаб се борим с пандемия, се разбира, че плановете на Apple могат да се променят отново. 

Любопитно, мнооого любопитно. Чакаме официалния анонс.

Източник: hicomm.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини