Хлапаци с наркотици заловиха в Кърджали полицаи

Двама са задържани с наркотици в Кърджали. При проверка на 18-годишен около 15 часа вчера полицаи открили суха листна маса, която при извършен тест реагирала на марихуана. Пред търговски обект тази нощ в града бил проверен 17-годишен и у него било намерено твърдо вещество, за което с тест било установено, че е амфетамин. Наркотичните вещества са иззети, а притежателите им задържани за срок до 24 часа в полицейското управление. Образувани са досъдебни производства по чл.354а, ал.3, т.1 от Наказателния кодекс и работата продължават разследващи полицаи.

Проверка за нарушаване на предписание за карантина е започната в РУ-Момчилград. 33-годишен посочил адрес в града, на който не бил открит. Група „Охранителна полиция“ работи по изясняването на случая.

Екип на пожарната служба в Кърджали загасил запален комин на жилищна сграда вчера около 12,30 часа. Няма нанесени щети.

15 служители на РДПБЗН участвали в спасителни операции вчера. Три екипа от Кърджали отстранили катастрофирал автомобил от жп релси в района на село Глухар, катастрофирала кола в района на село Паничково и изтеглили закъсали товарни коли в района на село Мост. Два екипа от службата в Джебел премахнали паднали дървета по пътя между селата Рогозче и Устрен и изтеглили закъсал автомобил на пътя за село Припек.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини