Samsung Jet: 2 млн. поръчки преди старта

Ако смятате, че един милион предварително поръчани екземпляри на нов телефон са нещо впечатляващо, време е да промените представите си. Samsung официално оповестиха, че предварителните поръчки за наскоро анонсирания им модел S8000 Jet вече са надминали два милиона — най-голямата поръчка на едро в историята на корейската фирма.

В интерес на истината, Samsung Jet е наистина впечатляващо устройство, снабдено с 3.1-инчов WVGA AMOLED сензорен екран, 800MHz процесор, интерфейс TouchWiz 2.0, поддръжка на GSM (850/900/1800/1900 MHz) и HSDPA (900/1200 MHz) мрежи, пълноценен HTML web браузър (Dolfin), 5-мегапикселна камера, GPS, DNSe и SRS звукови технологии, декодери за DivX/XviD видео и поддръжка на Microsoft Exchange. Поради това обемите на поръчките реално не са чак толкова голяма изненада. Въпреки че, от друга страна, по същото време излизат и няколко нови интересни устройства като Palm Pre или iPhone 3GS...

Вероятно принос за необичайната популярност на S8000 Jet е фактът, че той ще дебютира още преди края на този месец eдновременно в над 50 страни по цял свят. Пък и за устройство с подобни респектиращи спецификации 465 евро като че ли не изглеждат толкова абсурдно много (кризата очевидно си казва думата в ценообразуването). Нищо чудно към момента на началото на продажбите броят на поръчките ще е достигнал трите милиона.
Източник: tehnozona.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини