Срещу $10 – един снимачен ден с актьорите от „Приятели“

През последните дни срещу 10 долара могат да се купят много специални неща. През миналата седмица Леонардо ди Каприо и Робърт де Ниро обещаха роля и специално отношение към един късметлия на снимачната площадка на новия си филм „Убийците на цветната луна“ на режисьора Мартин Скорсезе – стига да дари някаква сума в подкрепа на Американската хранителна банка.

Днес към предизвикателството All In Challenge се присъединяват и актьорите от „Приятели“. Всеки, дарил за каузата, ще участва в томбола да прекара един ден на снимачната площадка с Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Матю Пери, Мат Лебланк и Дейвид Шуимър. В момента шестимата работят по един специален епизод на „Приятели“, своеобразно продължение на десетте сезона на продукцията от 90-те. Един фен ще има шанса да заведе петимата си приятели в легендарното снимачно студио „Студио 24“ в „Уорнър брос“, където да получат специално отношение от актьорите.

Освен това посетителите ще присъстват на живо на заснемането на епизода, който трябваше да даде началото на новата стрийминг платформа на НВО – НВО Мах, и ще получат ВИП достъп до тематичния парк на „Уорнър брос“, където се намират основните снимачни площадки на сериала, например кафенето Central Perk или апартаментът на Моника.

„Надяваме се, че това ще ви донесе малко радост и ще се превърне в нещо, което с нетърпение да очаквате – написа Дженифър Анистън, обявявайки новината в инстаграм. – Очаквам да ви срещна и прегърна, когато всичко това приключи. Дотогава не спирайте да си организирате видеовръзки, да си пишете със семейството и приятелите. Трябва да останем свързани.“

Най-малката сума, която може да дарите, е 10 долара. До момента в платформата за дарения са постъпили над 14 млн. долара. Актьорите от „Приятели“ са поредните знаменитости, които се присъединяват към предизвикателството. Гуинет Полтроу предложи на благотворителния аукцион своя рокля, Мадона продава яке от турнето си „Мадам Х“, Джъстин Бийбър обеща на един късметлия серенада…

Новият епизод на „Приятели“ щеше да бъде акцент в програмата на НВО Мах, когато платформата тръгне през 27 май 2020 г. Заради ситуацията с коронавируса, който замрази за неопределено време огромна част от телевизионните и филмовите продукции по света, премиерата му ще се отложи за по-късно през годината. В НВО Мах обаче все пак ще влязат всички десет сезона на сериала, които в момента могат да бъдат намерени в каталога на „Нетфликс“.

Източник: ClubZ.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини