Apple ни готвят още изненади

2020 определено е силна година за Apple, въпреки пандемията и световната криза. Компанията вече представи няколко нови продукта в последните месеци, а изненадите въобще не свършват дотук.

Разбира се, най-чакани са новите модели iPhone, които, ако всичко е по план, трябва да бъдат представени през септември, каквато е традицията на Apple. Предполага се, че може да има известно забавяне, но съдейки по останалите нови продукти, компанията явно не изпитва сериозни затруднения в работния процес.

А ако не чакаме iPhone 12, за да сменим смартфона си, то може да се заинтригуваме и от другите нови предложения на Apple, които ще бъдат на пазара в следващите месеци.

Очакваме нов 10.8-инчов iPad, както и iPad mini с големина на дисплея 8.5 или 9 инча. Първият модел ще дойде през втората половина на тази година, а вторият - в началото на 2021 г. Засега няма известни подробности за тях, но едно е сигурно - ще следват линията на по-достъпни цени, която компанията поднови с iPhone SE, пише The Verge.

А междувременно в Apple не спират работа и по един друг интересен проект, който се очаква с нетърпение по мнозина - очила за добавена реалност. Те се очакват най-рано през 2022 г. Някои източници коментират, че всъщност ще има цели два напълно нови продукта, но все още е прекалено рано да гадаем. Важното е, че и това ще се случи някой ден.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини