Бивш кмет на Хасково продава къща за 300 000, вила за 440 000 евро и хотел за 4 милиона

Дългогодишният кмет на Хасково Георги Иванов, избиран с подкрепата на най-различни десни и леви партии, нажежи имотния пазар в града. През последните седмици бившият градоначалник е пуснал за продажба триетажната си къща в центъра на града, имението си с 13 декара двор на брега на язовир Клокотница, както и хотела си Ретро.

Кметската къща е с 260 квадратни метра РЗП и още 280 кв. м двор. Имотът в идеалния център на града е на ъгъл, има вход от две улици, два гаража, единият от които е двоен. Първият етаж със самостоятелен вход и двор е работил като заведение. Може да бъде преустроен в магазин или да се продаде отделно като етаж с гараж и двор за 130 000 лева. Другите два етажа по 80 кв.м. са свързани като мезонет и имат двоен гараж и двор, пише в обявата.

Исканата цена за къщата е 300 000 лева.

Търси се купувач и на внушителното имение на Иванов, разположено на брега на язовир Клокотница. То се предлага от "Адрес" като "обзаведена и оборудвана къща с модерна визия". Двуетажната постройка е с 572 квадратни метра РЗП, къща за гости, кей към водоема, има уникална гледка, собствен път, без съседи и има 13 декара двор, по който са се трудили много специалисти по ландшафтна архитектура. Обявената цена за уникалната недвижимост е стресиращо ниска - едва 440 000 евро. Преди 5 години бТВ направи разследване и прати дрон да заснеме въпросната вила. Тогава медията се допита до експерти в търговията с недвижими имоти, които дадоха "консервативна оценка" от 2,5 милиона лева.

Ето какво гласи актуалната обява за имота:

"За ценителите на лукс в съчетание на спокойствие и чист въздух предлагаме великолепна, дизайнерска къща изпълнена с красота и изящество! Разположена е на тихо и комуникативно място в чертите на гр. Хасково с уникална панорама. Къщата е с модерна визия, довършена и обзаведена. Вътрешният интериор, красивите архитектурни решения, дворното пространство и всички екстри с които разполага този дом - придават допълнителен уют за един съвършен семеен живот. Ландшафтът е напълно завършен и създава приятна атмосфера за релакс и интимност. За допълнително удобство е изграден басейн със собствена пречиствателна станция. Имотът е с разгъната площ от 572,70 кв.м. Сутерена се състои от помещение за парно. Там е разположен котела, както и гладачното помещение, сушилня, бойлер, гардеробна. Първият етаж се състои от входно антре, просторна всекидневна с излаз на веранда с необятна панорама, трапезария и кухненски кът, санитарен възел. Вътрешни стълби водят към втори етаж, където е разположена спалня на две нива със собствен санитарен възел, на етажът има и дрешник. На трети етаж са разположени две спални, всяка със собствен санитарен възел. Къщата е много светла и постоянно огряна от слънцето, ориентирана изток-юг.

СГРАДА: Строежът е изпълнен съобразно всички норми. Качеството на строителството и материалите са прецизно подбрани и от най-висок клас. В дворът има гараж за три коли с топла връзка към къщата, както и допълнителен паркинг за гости с пет паркоместа, детски кът, винарна, помощна постройка. Имотът разполага със скъпи инженерно-технически решения, системи и съоръжения. Парцелът, върху който са разположени имотите е 13 000 кв.м. /част от прилежащият терен е засадена овощна градина, естествена гора/

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Едно от най - важните предимства на имота е неговото местоположение. С отдалечеността си от градския шум, чистият въздух предлага отлични условия за почивка и релакс.

ПРЕДИМСТВА: Красива растителност, спокойствие, тишина и уникално местоположение! Отлично поддържан двор. Винарско помещение в двора."

Ето и малко снимки:

Пак Адрес продава и хотел Ретро на бившия кмет. За него исканата цена е 3,95 милиона лева. В него има търговски обекти, офиси, конферентна зала и паркинг. Застроената площ е 895 квадратни метра на 6 нива (3164 кв. м РЗП). Хотелът с лице и достъп от главен булевард с интензивен автомобилен и пешеходен трафик, представляващ основния вход-изход на града. По този булевард преминава основният трафик към гр. Кърджали и ГКПП Маказа с Гърция. Наблизо са монумента "Св. Богородица", стадион Хасково и парк "Ямача".

Посредниците при продажбата посочват като основно предимство на този имот, че се продава работещ бизнес, който представлява успешна и възвръщаема инвестиция.

Ето и малко снимки от хотел "Ретро":

Източник: offnews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (26)

  • 1
    Сметнете колко му струват имотите. Без къщата в центъра дето му е наследство останалите два имота да видим колко правят. А освен тях той има още огромен ретро салон между Хасково и Димитровград. Аз знам за няколко къщи в България и Гърция. Чувала съм че и в Германия има. Къде е Янко Митев, неговия адвока? За едните ще излизаме да протестираме, а за другите?Какво е това кривогледство бе Янко?
    • Хм
      хм
      5 -1
      14:50, 20 май 2020
      Къде е наследственият му имот в идеален център?
    • Им
      Имаше едни
      15 -1
      15:57, 20 май 2020
      Геюве дето го хвалеха. Къде са. Ей геюве долни. Това там са нашите пари
    • Or
      orfeec
      10 0
      17:00, 20 май 2020
      Аз съм навит за къщата до язовира, ама подочух, че е незаконна- че е в чашката на язовира. Да не стане да е купя и после да ми я съборят?
  • 2
    Ан
    Антон
    13 0
    14:42, 20 май 2020
    Имам желание, но нямам пари ....
  • 3
    Оп
    опааа
    21 0
    14:42, 20 май 2020
    Машалла на таквиз строители на съвременна България! Къде са те, къде е народът?!
    • На
      народа се продаде
      11 0
      15:58, 20 май 2020
      за едни плочки в центъра на града. прост народ. точка
  • 4
    Жа
    Жана
    38 0
    14:44, 20 май 2020
    Строяха с крадени пари, къщи, вили , хотели. Мислеха скъпи инжинерно-технически решения и интериорни обзавеждания. На края никой не живя в тези сгради, никой не ги ползва. Няма детски смях и плач, няма майчини тревоги и бащин дълг. Сгради стоящи като паметници на грабежа платени с парите на обруленият и оскотял народ. Това е тъжният край на глупаците който крадоха собственият си народ. Така ще свършат всички.
    • Тр
      три
      9 0
      14:52, 20 май 2020
      Няма ли внуци, че няма детски смях?
    • До
      До три
      11 0
      15:55, 20 май 2020
      Пък може и да има някъде и дори баща им да не знае за тях.
  • 5
    Ме
    Мечтател
    25 -1
    14:56, 20 май 2020
    Много ми харесва на кмета Георги Иванов имението на брега на яз. Колкотница. Има вкус човека. С двор, градина, басейн, без съседи, просто къща мечта. Ако имах парите без да се замислям щях да я купя, но за съжаление нямам толкова пари.
    Ако може да ми я подари, цял живот ще съм му благодарен, ще го боготворя, ще го защитавам от нападките на съгражданите му, ще му направя паметник, ще се грижа за него като остарее, в мое лице ще има верен до гроб човек на когото винаги ще може да разчита и никога няма да го предаде. Моля те кмете подари ми я! За теб гласувах, за мен ти ще си останеш най-успешния кмет на Хасково. Умен, красив, представителен, образован, с удоволствие да го слушаш когато говори. Моля те, направи добро, направи един обикновен човек щастлив!
    • Ако вземе да си подарява имотите мноооого хора ще ощастливи, това са страшно много имоти.Горе долу във всяка кооперация има апартамент.
    • До
      До Мечтател
      4 -6
      16:02, 20 май 2020
      Ти си готов за магистралата. Да Дюдюхаш.
    • Кк
      ККК
      8 0
      19:45, 20 май 2020
      Не се хващай.Не можеш плати само водата от поливната инсталация ,камо ли тока.
  • 6
    Ан
    АНОНИМЕН
    14 -22
    15:07, 20 май 2020
    Какво му завиждате на човека може да е... Виж коментара
    • Ти
      ти пък
      25 0
      15:16, 20 май 2020
      Новия не е разпарчосал Ямача.Там е разпарчосано заради един друг крадец - Христо Василев от СДС. Тоя пък колко крадеееее.Направо е легенда.
    • Xm
      xm
      25 0
      16:22, 20 май 2020
      Ей това изказване ми е любимо ".....може да е крал, но много направи за града ни...." - затова сме на тоя хал и Хасково и България като цяло!
    • До
      До -xm
      8 -1
      16:59, 20 май 2020
      Да . Прав си. Матриала не го бива. Съгласен е да го лашкат. Еби му мамата . Паисий е бил прав НО НАВРЕМЕТО. Сега аз лично се срамувам от това изказване ако е направено от българин
  • 7
    Пи
    Пипа
    22 0
    16:11, 20 май 2020
    като вземат да обясняват че всичко им е законно.Срамота, крали та са скъсали и все всичко им е законно.Къде е Гешев бе? Нали е голям прокурор?Как може тоя крадец никой да не го накаже?Как?Тоя само от имоти има 20 милиона.С една кметска заплата как успя да се сдобие с толкова имоти. Никой не го разследва, никой не го пипа.Как става така, крадеш. крадеш и после никой не те закача.Е как ще се оправим?
    • Ти
      Тита
      17 0
      16:17, 20 май 2020
      Като сме тръгнали да питаме, питай и Борисов как с една министерска заплата изкупи цял квартал в Банкя и сега и той няма съседи. Вие не разбрахте ли че ви управлява мафия от престъпници ? Или ги сваляйте от власт и им търсите отговорност или се изнасяйте от бащините си къщи и ставайте чергари защото друг път няма.
  • 8
    Да
    Дава
    17 0
    16:28, 20 май 2020
    Да не забравите и оня крадец от СДС - Христо Василев.И той е огромен крадец. Изобщо правят мили очи докато се качат на някакъв пост и после ела да видиш ЗАКОННИ ДОКУМЕНТИ.Всичкото им все е законно.Не е ли незаконно ние да сме толкова бедни
  • 9
    Се
    Секретар
    9 0
    17:15, 20 май 2020
    Кмете,до като не я е набарал Цацаров,дай да я купя законно за 200 000лв., че и тях може да не получиш.
  • 10
    На
    Наблюдател
    6 0
    18:38, 20 май 2020
    "Работил" много - спечелил много! "19. Такива са пътищата на всекиго, който е алчен за чуждо добро: то отнема живота на оногова, който го е заграбил."
  • 11
    То
    Той е ...
    4 -3
    21:25, 20 май 2020
    11 коментар : Коментарите, който изчетох са донякъде верни, но зададох те ли си въпроса, какъв трябва да е 2050 год. ръководния кадър на един град, на една държава? Не сте !!! Защо ? ..... защото народа го е избрал, кой народ - БГ народа, а какъв трябва да е ТОЙ - медийна личност или поставено лице - ПЛЮЕТЕ, но ЗАЩО ВЪРХУ НАРОДА !!! ..... ами сега, какво правим - чешем си езиците, нали ... !!! ... М...дааа !!!
  • 12
    Ja
    Jack Bauer
    10 -1
    03:21, 21 май 2020
    На тоя боклук трябва да се отнемат имотите, а не да ги продава.
  • 13
    Пъ
    Първомайци
    3 -2
    06:49, 21 май 2020
    Първомайци, тук може да попишете каквото ви е на душа, защото вашите коментари са СТОП. Ха ха ха. Мишоци!!! Не, Вие, бе, завалии !!! Онези , дето ви ги стопиха!!!

Случаен виц

Последни новини