Неделният пазар в Димитровград отвори в цялото си многообразие

  За всекиго по нещо и от всичко по много. Така в едно изречение може да се опише днешният първи работен ден, след двумесечния престой заради извънредното положение, на Неделния пазар в Димитровград.

  Най-голямото тържище на открито у нас отвори врати още рано сутринта, тъй като работното му време днес е до 14 часа.

  Повече от 2 хил. са търговските позиции на пазара, а след загубите си от наложителния престой, сега продавачите бързат да наваксат. Стоки буквално за всяка нужда и предпочитание бяха подредени по масите.

  Купувачи от близо и далеч се появиха, за да напълнят на едро и на дребно чанти, коли и бусове.

  Инструкции за дезинфекция и ползването на лични предпазни средства има навсякъде, в павилионите се влиза само маска, има осигурени дезинфектанти и  повече от двама клиенти не се допускат, друг е въпросът обаче доколко указанията се спазват.

  Като част от неделното пазаруване на тържището неизменно е и обядът на кебапчийниците. Там обаче не си личеше хората да са притеснени, че не са на определеното по указания отстояние един от друг.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (11)

  • 1
   До
   Дорчо.
   42 -9
   15:55, 24 май 2020
   Като гледам първата снимка хората са толкова много, и така нагъсто че дистанцията между тях не е социална, а си е направо сексуална.
  • 2
   44
   4444
   44 -33
   16:05, 24 май 2020
   Как може да има още балами да ходят в тая кочина?
   • Mm
    MMXX
    32 -26
    18:19, 24 май 2020
    Ти в коя кочина ходиш ?
  • 3
   Ни
   Ниязи Ходжата
   23 -32
   16:07, 24 май 2020
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
   • 25
    2551
    13 -14
    16:53, 24 май 2020
    За клиентите маската не е задължителна!!Аз а и почти всички бяхме без маски.
  • 4
   11
   11111
   18 -5
   17:24, 24 май 2020
   почваше от петък вечерта ...но с прогреса стана неделен...дано не прогресираме...повече...
  • 5
   По
   Посмешища
   12 -11
   19:45, 24 май 2020
   Смешните герберастки маскаради са хипер жалки в тъпканицата на пазара, но овцете са свикнали да изпълняват.
  • 6
   В Моловете има пъти повече боклук на пъти по-високи цени
   ......
   Но в случая с отварянето му толкова рано
   .... е че Мутрите от Неохима, които владеят Димитровград
   твърдо застанаха
   зад Главния Вирусолог Боци Маймуната
   • Ха
    Хасковлията
    3 -1
    10:50, 26 май 2020
    Ей ,помачор, абе ти жив ли си бе?
    Как някой не дойде в администрацията на сайта, и да ти смени решетката.
    Защото на всички тук е ясно, че си един от списващите този сайт.

    До админа - защо ц,и,г,а,н,и,н е дискриминация, а "гяури" не е?
  • 7
   Гр
   гриф 11
   10 -1
   09:02, 25 май 2020
   Битака , храни много /бизнесмени/
  • 8
   Ни
   Нина
   0 0
   13:21, 30 май 2020
   Кога и колко пъти в месеца е пазара

  Хороскоп за 14.07.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Проявете повече гъвкавост и разбиране в отношенията с партньора ви и ще ви бъде по-лесно да осъществите намеренията си. Правете по-често компромиси, за да запазите атмосферата приятна за всички. На работното място делата ви ще се развиват според очакванията и изненади не се предвиждат. Предстои ви пътуване, погрижете се за подробностите.
  14 юли 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  По финансови или по други причини може да се осуети желано пътуване, но то няма да промени отношението ви към околните. В замяна на това късметът ви ще проработи в друга посока и ще получите придобивки, които ще повишат духа ви. Добрите ви идеи се нуждаят от подходящ екип, с който да ги реализирате.
  14 юли 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Потърсете причините за безпорядъка наоколо и в самите себе си. Поведението ви не винаги съответства на високите ви изисквания, не мислите ли. Подобрете организацията си на работа и потърсете нови форми за изява на уменията си, промяна ще се отрази благотворно върху финансите ви.
  14 юли 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Днес ще бъдете в стихията си. Чувствате се свежи и изпълнени с енергия за работа. Това ще подейства заразително и на околните, те ще черпят от вашето слънчево настроение. В края на деня помислете как да зарадвате семейството си.
  14 юли 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Направете необходимото странични занимания да не ви отдалечават от работата ви и да ви отнемат от времето. Ще останете удовлетворени от своя постъпка, която ще бъде в интерес и на ваши колеги. Очаквате прекалено много от определено събитие, но е възможно да останете разочаровани.
  14 юли 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Наясно сте със собствените си възможности и нищо не може да ви изненада. Увереността ви помага да се справите по-леко с възникващите затруднения и да постигате намеренията си. Радостни вести ще повишат настроението ви, ще ви потопят в атмосфера на сбъднати мечти и желания.
  14 юли 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Делова среща ще ви помогне да стигнете бързо до решения, свързани с бизнеса ви. Ще получите подкрепа и ще дадете ход на смелите си идеи. Няма да съжалявате, но трябва да покажете активност и умение да поемате рискове. Перспективите са добри, действайте. Вечерта се съберете с приятели и разпускайте.
  14 юли 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Възможни са технически пречки или зле организирани действия да възпрепятстват работата ви днес. Но ще се справите с трудностите и ще продължите, подготвени сте за всякакви ситуации. Вълнения, породени от нечие специално отношение към вас ще ви направят по-добри и ще повишат активността ви.
  14 юли 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Запазете съмненията за себе си, защото липсата на информираност може да ви подведе. Финансовите ви успехи ще зависят от това, доколко добре ще изиграете картите си. Предстоящо събитие ви зарежда с вълнения, но и с известно притеснение. Мълчанието ви може да се изтълкува двузначно.
  14 юли 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Приятел ще ви предложи помощта си. Приемете я, за ваше добро е. Не бъдете високомерни и в случай на нужда потърсете компетентна оценка. Ще бъдете обзети от силни чувства към човек, който нехае за тях. А в същото време не забелязвате интереса на друг, истински влюбен във вас човек.
  14 юли 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Желанията ви днес ще се сбъдват. Паричните ви нужди ще бъдат задоволени, а романтични вълнения ще ви накарат да полетите. Въпроси, имащи отношение към бъдещето ви, ще ви се прояснят, и уверени в него, ще направите деня си красив. Позитивизма ви ще обгърне и други, трасирайки пътя на доброто.
  14 юли 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Готовността ви да се включите в обща задача ще ви изправи пред трудности, които ще се отразят по различен начин на ентусиазма ви. Добре помислете, най-вече за себе си и чак след това вземете решение. Оставащите дни до началото на очаквано събитие използвайте за подготовка и достойно представяне, защото няма съмнение, че ще бъде такова.
  14 юли 2020
  Последни новини