Бебе Коби готви в кухнята и дегустира (видео)

Родителите на Коби - Ашли и Кайл Уайън, забелязват, че малкият изпитва огромно удоволствие да стои в кухнята - да си играе с кухненските пособия, да наблюдава майка си, докато тя приготвя храната, и да похапва.

Така те решават да му направят профил в Instagram, където качват снимки и забавни видеа, докато малкият шеф-готвач се вихри в кухнята. Ашли и Кайл създават Kobe Eats в края на февруари 2020 г. с първоначалната идея да е просто да споделят приключенията на бебето им в кухнята с роднини и приятели.

Само няколко месеца по-късно бебето Коби се радва на голям интерес и има вече 1.5 милиона последователи.

"Чувстваме се удовлетворени като родители, тъй като отглеждаме дете, което доставя радост на хората само с усмивката си", разкриват родителите му Ашли и Кайл пред CNN. Те допълват, че се надяват бебешките готварски опити на Коби да насърчат и други родители да включат децата в приготвянето на храната, като го превърнат в семеен ритуал, на който искрено да се наслаждават.

Малкият Коби опитва нови вкусове, аромати и рецепти, учи нови движения, като разбъркване и изливане, като през цялото време очевидно искрено се забавлява.

Майката на Коби не крие, че след неговото творческо готвене в кухнята става "страшно". Но бъркотията се чисти лесно, а остават безценни спомени.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини