Родители под чехъл и още премиери по FOX LIFE и FOX CRIME през юни

FOX LIFE

Родители под чехъл, сезон 1
От 2 юни, 2020 г., вторник @ 22:00 ч.
Премиера за България

Комедиен сериал за работническо семейство от Атлантик Сити, в което двойка родители се опитват да отгледат четирите си деца. Три от тях са доказани гении.

В ролите:
Джейсън Бигс – Майк
Маги Лоусън – Кей
Тиша Кембъл – Рита
и др.

Американска съпруга, сезон 4
От 18 юни 2020 г., четвъртък @ 22:00 ч.
Премиера за България

Кейти Ото е уверена и непримирима съпруга и майка на три деца, която живее с несъвършеното си семейството в богатото градче Уестпорт, Кънектикът, където е пълно с „перфектни“ майки и техните „перфектни“ деца. В нейния съвършено несъвършен свят, Кейти не е сама. Там е и съпругът ѝ Грег Ото, който винаги я подкрепя по всякакъв начин. Там са също най-голямата им дъщеря Тайлър, която е поела по „перфектния“ си път, синът им Оливър, който има една-единствена цел в живота – да стане богат и най-малката дъщеря, Ана-Кат, която има нужда от помощ и наставления, за да не свърши като всички останали. Кейти има също и своите най-добри приятелки – Анджела и Дорис – които винаги я съветват и ѝ помагат да стои здраво стъпила на земята. Въпреки всички свои недостатъци, Кейти иска само най-доброто за семейството си и е готова да се бори със зъби и нокти за него.

В ролите:
Кейти Миксън като Кейти Ото
Дидрик Бейдър като Грег Ото
Даниъл Димаджо като Оливър Ото
Джулия Бътърс като Ана-Кат Ото
Мег Донъли като Тейлър Ото
и др.

Поднови или продай: Ванкувър, сезон 3
От 4 юни 2020 г., понеделник – петък @ 14:10 ч.
Премиера за България

След успеха на поредицата „Поднови или продай“, тази нова продукция показва различни семейства във Ванкувър, заедно с интериорния дизайнер Джулиън Харис и агента на недвижими имоти Тод Талбът. „Поднови или продай: Ванкувър“ помага на семействата, които изпитват трудности с техните жилища, защото вече не отговарят на нуждите им. Те може да са надраснали дома, който някога са обичали или просто блясъкът му вече да не е същият – това поставя собствениците пред дилемата дали да го подновят или продадат. Подновяването зависи изцяло от Джулиън, която трябва да накара собствениците да се влюбят отново в своето жилище със списък от задължителни подобрения. В същото време Тод е решен да убеди участниците да се преместят в новото мечтано жилище. Още от самото начало става ясно, че има ясно изразено разделение сред собствениците – едни искат да се преместят, докато други искат да останат.

Водещи:
Джулиън Харис
Тод Талбът

FOX CRIME

Клуб „Оцелели“, сезон 1
26 юни 2020 г., понеделник @  22:00 ч.
Премиера за България

Този нов динамичен сериал представя полицейските разследвания по един различен начин. Бивши любовници, които са се спасили от смъртоносните челюсти на голямата бяла акула, се събират отново, но този път, за да преследват убийци. В този сериал взаимоотношенията са на първо място, а престъпленията на второ. Поредицата ще ни пренесе отвъд обичайните стаи за разпити и криминални лаборатории, до вълните, които се разбиват по емблематичните плажове на Сидни и огретите от слънце води на Харбър.

В ролите:
Тод Ласанс
Аш Рикардо

Военни престъпления: Ню Орлиънс, сезон 3
15 юни 2020 г., понеделник – четвъртък @ 22:55 ч.
Премиера за канала

След като хиляди секретни правителствени файлове са откраднати, екипът издирва нелегална хакерска група съоснована от стария познат на Прайд, Елвис Бертранд, който е известен с това, че разкрива публично висши корумпирани лица в Ню Орлиънс. Стивън Уебър се завръща в ролята на кмета Дъглас Хамилтън.

В ролите:
Скот Бакула
Роб Керкович

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 13.07.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Наложете си да мислите позитивно и гледайте оптимистично на живота. Съдбата ще ви предложи възможност за излизане от положението, в което сте, стига да проявите активност и да не спирате в развитието си. Заниманията ви ще са ползотворни и ще се справите в деликатна ситуация, без да се натоварвате излишно.
13 юли 2020

Хороскоп за Телец

Телец
В много добра форма сте днес и нито за миг няма да мислите за почивка. Имате вдъхновение за работа, тъй като стъпка по стъпка се осъществяват плановете ви. Това ви дава ново самочувствие да се захванете с други отговорности.
13 юли 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Водени от вътрешното си усещане за нещата, ще работите, като не пренебрегвате обективните условия край себе си. Ще напреднете бързо, ако прагматично включите в работата си и хора, чиито разбирания са близки до вашите. Общата енергия и интереси ще осигурят по-високи доходи на всички ви.
13 юли 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Работата ви днес е приятна и интересна. Запознанствата, които отбелязвате, може да са ви особено полезни за бъдещите ви проекти. За някои от вас този ден е свързан с нова работа или промяна на дейността. Привлечени сте от нови перспективи и търсите начини да ги осъществите. Засега обаче ще трябва да почакате, докато откриете най-доброто за вас.
13 юли 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
За бизнесмените денят ще е успешен, ще реализират финансови сделки и ще придобият власт над други активи. Характерно за всички от знака е, че без да се отказват от заявените участия, ще проявят активност и в други форми на изява, в бизнеса, в творческите форуми и лични задачи. Бъдете последователни и ще успеете.
13 юли 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Забележителните ви организаторски способности с пълна сила ще се проявят днес в момент, когато всички погледи са обърнати към вас. Това е шанс да демонстрирате самообладанието си и чувството за отговорност. Насочете усилията си в затвърждаване позициите на екипа ви, като не се страхувате да бъдете безкомпромисни, когато това се налага.
13 юли 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Днес сте в стихията си. Неудържими сте и се изявявате в различни сфери. Моментът е много подходящ да започнете работа по осъществяването на своя идея. Добре е да отделите повече време за проучвания. В случая добрата подготовка ще се окаже решаваща за окончателния ви успех. Получавате добри новини от приятели, в момента са далеч от вас.
13 юли 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Днес сте по-жизнени от всякога. Артистичността и чувството ви за хумор забавляват околните и печелят симпатиите им. Вашият партньор обаче има нужда по-скоро от привързаност, отколкото от шеги.
13 юли 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Няма да ви липсват емоции от всякакъв характер, но ще постигнете замисленото. Наясно сте с това какво искате и как да го постигнете, а това никак не е малко. Не се задълбочавайте върху това кой какво е казал, изпращайте положителни сигнали към всички и ще се почувствате добре.
13 юли 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Бъдете концентрирани днес, в противен случай може да пропуснете нещо, за което ще съжалявате впоследствие. Помагате на близък приятел да се справи със свой проблем. Умеете да правите компромиси, от което зависи и разбирателството ви с околните. Ако сте в постоянно движение днес, осигурете си достатъчно спокойствие вечерта.
13 юли 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Тревогите и притесненията ви ще се окажат напразни. Работата ви е в ход и ще постигнете напредък в областта, която ви интересува. Интимните ви желания ще се удовлетворят, но бъдете по-смели. Проблем, който не търпи отлагане ще намери своето решение, с което ще удовлетворите всички заинтересовани.
13 юли 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Водени от амбициите си ще работите за собствения си просперитет, дори и това да не се харесва на някои. Ще изпъкнете с идеи и видими постижения. Виталността ви ще привлече личност, която от дълго време храни романтични чувства към вас. Това ще ви разнообрази, а за някои означава и нова връзка.
13 юли 2020
Последни новини