Ремонтират двора на ОУ „Климент Охридски“ за 125 000 лева

Община Хасково обяви обществена поръчка за ремонт на двора на ОУ „Св. Климент Охридски“ към сграда на ул. „Граф Игнатиев“ №14, съобщиха от кметството.

Срокът за изпълнение на поръчката е 60 календарни дни. Максималната стойност на поръчката не може да надвишава 125 000 лв. без ДДС.

Финансовите средства по настоящата поръчка са осигурени от бюджета на Община Хасково.

Съществуващата асфалтова настилка на двора на училището е в лошо състояние – напукана и с много неравности. Предвижда се нивелетно фрезоване на съществуващата асфалтова настилка, полагане на битумен разлив за връзка на стар и нов асфалтобетон и полагане на нов плътен асфалтобетон с дебелина 5 см. Във връзка с полагането на новия асфалтобетон и последващата промяна на нивото, е необходимо да се коригира нивото на съществуващите бетонови бордюри към наличните тротоарни плочки в двора /демонтаж и монтаж на съществуващите бордюри/, както и да се коригира нивото на съществуващите шахти. Шахтите трябва също да се почистят. В северната част на двора е наличен бетон върху съществуващата асфалтова настилка, който трябва да се премахне в участъка където ще се полага новия асфалтобетон.

Върху новата асфалтова настилка е предвидено полагане на синтетична спортна настилка /с дебелина поне 10мм/ – полиуретанова или спортна каучукова система или еквивалентна. Същата трябва да е подходяща за полагане върху асфалтова основа. Върху новата спортна настилка трябва да се разчертае комбинирано игрище за няколко спорта - футбол, баскетбол, волейбол, народна топка. Към настоящия момент такова игрище е разчертано върху старата асфалтова настилка.

Срок за подаване на оферти: до 22.06.2020 г.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (11)

 • 1
  Г-
  Г-н Михайлов
  8 -5
  22:16, 29 май 2020
  Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
 • 2
  Су
  Супер
  4 -2
  22:36, 29 май 2020
  Браво, браво!!
 • 3
  13
  1337
  4 -2
  22:36, 29 май 2020
  Браво, най-хубавото училище!!
 • 4
  14
  1488
  4 -2
  22:48, 29 май 2020
  Че какво му има на двора ????? Перфектен си е ,няма забележки
 • 5
  Ко
  Компакт Димитровград
  6 -1
  00:25, 30 май 2020
  Тцъ тцъ я се разходете до Димитровград и почерпете малко опит крадете по малко и направете по качествени неща с тези ремонти един асфалт и настилка, чистене на шахти и т.н.толкова пари .... Събудете се господин кмете най после ...
 • 6
  Яв
  явно
  2 -4
  01:23, 30 май 2020
  двора не е лош , но все пак едно освежаване ще се отрази много добре ! браво
 • 7
  Ум
  Умиране има, наяване няма
  5 -2
  11:27, 30 май 2020
  Всеки ден минавам покрай това училище поне веднъж. От 1998г. до сега това е поне 7 или 8 ремонт на това училище - измазваха фасадата няколко пъти. Първият път в началото на зимата, а напролет мазилката падна, защото фасада не се измазва при ниски температури. Дограми сменяха. Покрив два пъти оправяха. В това училище потънаха пари за строежа на две нови и съвременни училища. Само на 500 метра по - на запад, по коритото на реката се намираше основно училище "Димитър Канев", по късно известно като "Алеко Константинов" Това училище е било открито през 1971/1972г. което преди 10 години закриха, за да запазят основно училище "Климент Охридски" което е на над 100 години, тоест, е два пъти по - старо и толкова амортизирано, че ремонтите могат да го крепят още някоя и друга година, но не и повече. Не разбирам каква е била идеята и по каква логика закриваш много по - ново и по - функционално училище, което обслужваше кв. "Каменни", кв. "Червена стена" и част от кв. "Бадема" и кв. "Градински"?
  • Ив
   Иван Иванов
   3 0
   22:03, 30 май 2020
   А ОУ 'Св.Св.Кирил и Методий' трябваше да закрият тогава, защото винаги е имало по-малко деца. В Канев имаше със 100 ученици повече, но го закриха, а оставиха ОУ 'Св.Св.Кирил и Методий'. Защо, това е въпроса.
 • 8
  12
  1234
  2 -2
  17:31, 30 май 2020
  крадене крадене и само крадене няма няма оправия......
 • 9
  Ко
  коце
  3 -1
  21:25, 30 май 2020
  А оная църната и наглата по география още там ли е на работа
 • 10
  ..
  ....
  2 -2
  22:44, 30 май 2020
  прост народ ей !
  как може да злобеете ,вместо да се радвате ,че отиват пари за УЧИЛИЩЕ .Не за дискотека,не за поредното кафене ,не за полицити ,а за УЧИЛИЩЕ.
  Вашата злоба няма край !
  Заслужават всичко най-хубаво това училище,УСПЕХ.

Хороскоп за 14.07.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Проявете повече гъвкавост и разбиране в отношенията с партньора ви и ще ви бъде по-лесно да осъществите намеренията си. Правете по-често компромиси, за да запазите атмосферата приятна за всички. На работното място делата ви ще се развиват според очакванията и изненади не се предвиждат. Предстои ви пътуване, погрижете се за подробностите.
14 юли 2020

Хороскоп за Телец

Телец
По финансови или по други причини може да се осуети желано пътуване, но то няма да промени отношението ви към околните. В замяна на това късметът ви ще проработи в друга посока и ще получите придобивки, които ще повишат духа ви. Добрите ви идеи се нуждаят от подходящ екип, с който да ги реализирате.
14 юли 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Потърсете причините за безпорядъка наоколо и в самите себе си. Поведението ви не винаги съответства на високите ви изисквания, не мислите ли. Подобрете организацията си на работа и потърсете нови форми за изява на уменията си, промяна ще се отрази благотворно върху финансите ви.
14 юли 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Днес ще бъдете в стихията си. Чувствате се свежи и изпълнени с енергия за работа. Това ще подейства заразително и на околните, те ще черпят от вашето слънчево настроение. В края на деня помислете как да зарадвате семейството си.
14 юли 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Направете необходимото странични занимания да не ви отдалечават от работата ви и да ви отнемат от времето. Ще останете удовлетворени от своя постъпка, която ще бъде в интерес и на ваши колеги. Очаквате прекалено много от определено събитие, но е възможно да останете разочаровани.
14 юли 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Наясно сте със собствените си възможности и нищо не може да ви изненада. Увереността ви помага да се справите по-леко с възникващите затруднения и да постигате намеренията си. Радостни вести ще повишат настроението ви, ще ви потопят в атмосфера на сбъднати мечти и желания.
14 юли 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Делова среща ще ви помогне да стигнете бързо до решения, свързани с бизнеса ви. Ще получите подкрепа и ще дадете ход на смелите си идеи. Няма да съжалявате, но трябва да покажете активност и умение да поемате рискове. Перспективите са добри, действайте. Вечерта се съберете с приятели и разпускайте.
14 юли 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Възможни са технически пречки или зле организирани действия да възпрепятстват работата ви днес. Но ще се справите с трудностите и ще продължите, подготвени сте за всякакви ситуации. Вълнения, породени от нечие специално отношение към вас ще ви направят по-добри и ще повишат активността ви.
14 юли 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Запазете съмненията за себе си, защото липсата на информираност може да ви подведе. Финансовите ви успехи ще зависят от това, доколко добре ще изиграете картите си. Предстоящо събитие ви зарежда с вълнения, но и с известно притеснение. Мълчанието ви може да се изтълкува двузначно.
14 юли 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Приятел ще ви предложи помощта си. Приемете я, за ваше добро е. Не бъдете високомерни и в случай на нужда потърсете компетентна оценка. Ще бъдете обзети от силни чувства към човек, който нехае за тях. А в същото време не забелязвате интереса на друг, истински влюбен във вас човек.
14 юли 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Желанията ви днес ще се сбъдват. Паричните ви нужди ще бъдат задоволени, а романтични вълнения ще ви накарат да полетите. Въпроси, имащи отношение към бъдещето ви, ще ви се прояснят, и уверени в него, ще направите деня си красив. Позитивизма ви ще обгърне и други, трасирайки пътя на доброто.
14 юли 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Готовността ви да се включите в обща задача ще ви изправи пред трудности, които ще се отразят по различен начин на ентусиазма ви. Добре помислете, най-вече за себе си и чак след това вземете решение. Оставащите дни до началото на очаквано събитие използвайте за подготовка и достойно представяне, защото няма съмнение, че ще бъде такова.
14 юли 2020
Последни новини