В Широка Лъка десет абитуриенти с отлични дипломи

 Национално училище за фолклорни изкуства“Широка лъка“ изпрати официално своя 46 –ти випуск. Въпреки извънредната учебна година, въпреки трудностите и ограниченията,абитуриентите имаха своя последен ден в училище. На официална церемония, в присъствието на родители и близки, те получиха своите Дипломи за средно образование и Свидетелства за професионална подготовка. Колективът е удовлетворен от поредния успешно завършил випуск и се гордее с успеха от обучението им , както и с резултатите от държавните зрелостни изпити. Доказателство за това са десетте отлични дипломи.
Всяко изпращане на абитуриенти в нашето училище е много вълнуващо. Това е едно трудно разделяне с мястото, на което са преминали най-хубавите пет години от техния живот.Преди да получат своите дипломи" , каза  г-жа Тенова – Директор на училището. 

Официалната церемония завърши с голямо хоро в двора на училището , а след това абитуриентите имаха своя дълго чакан бал.

СмолянБГвести
 

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ъх
    Ъхъ
    3 -2
    17:09, 27 юни 2020
    Е, там приоритет са музикалните им предмети. Малко странно да има толкова отличници. Като навсякъде другаде - пишат се едни оценки просто ей така.
Последни новини