Акцентите по FOX Life и FOX Crime през юли

FOX LIFE

Клуб „Самотни  родители“, сезон 2
От 1 юли 2020 г., сряда @ 22:00 ч.
Премиера за България

Комедията проследява премеждията на пъстра група непохватни възрастни, които се борят с изпитанията на родителството. Докато жонглират сандвичи с фъстъчено масло, родителски срещи и игри, те трябва да разчитат един на друг и да си помагат в отглеждането на децата, всяко от които има свой изразен характер и лични предизвикателства. Освен всичко останало, се опитват да поддържат и някакво подобие на личен живот, извън родителските си задължения.

В ролите:
Таран Килaм като Уил Купър
Лейтън Мийстър като Анджи Д’Амато
Кимри Луис като Попи Банкс
Джейк Чой като Миги Парк
Марлоу Баркли като Софи Купър
Тайлър Владис като Греъм Д’Амато
Девин Трей Кембъл като Рори Банкс
Миа Алън като Ема Фогърти
Ела Алън като Ейми Фогърти
Брад Гарет като Дъглас Фогърти

Нови в квартала, сезон 6
От 7 юли 2020 г., вторник @ 22:00 ч.
Премиера за България

Действието на сериала се развива през 90-те години на 20 век. Тийнейджърът любител на хип-хопа Еди Хуан и семейството му живеят в Орландо от няколко години и успяват да се впишат в живота в американските предградия. Културните различия обаче продължават да са източник на предизвикателства в ежедневието им. Те разчитат на помощта на близки приятели, съседи и колеги, които да им помогнат в сложната задача да отглеждат деца от ново поколение. 

В ролите:
Рандъл Парк като Луис Хуан
Констанс Ву като Джесика Хуан
Хъдсън Янг като Еди Хуан
Форест Уилър като Емъри Хуан

FOX CRIME

Убийства в Мидсъмър, сезон 13
3 юли 2020 г., петък @ 22:00 ч.
Премиера за канала
Нищо не е каквото изглежда зад грижливо оформените живи плетове и кокетни пердета на живописните къщурки в идиличното графство Мидсъмър. Под спокойната повърхност се крият мрачни тайни – скандали, ревност и неподправено зло. Действително, убийствата и шантажите са изненадващо обичайни сред ексцентричните му обитатели... Този емблематичен сериал, който вече дълги години е сред най-добрите британска драми на малкия екран, се осланя на таланта на Джон Нетълс в ролята на главен инспектор Том Барнаби и Джейн Уаймарк в ролята на неговата съпруга и стожер на множество клубове и дружества в Мидсъмър. Тя е много полезен съюзник при откриването на улики и залавянето на злодеи... Д-р Булард (Бари Джаксън) е патологът, който изследва жертвите. През годините Том Барнаби разчита на помощта на трима асистенти – предания и усърден Трой, безстрашния Скот и, разбира се, методичния Бен Джоунс, който остава да помага на Джон Барнаби, братовчед на Том, след излизането му в пенсия.

В ролите:
Джон Нетълс
Джейсън Хюс

Шекспир и Хатауей: Частни детективи, сезон 3 
5 юли 2020 г., събота-неделя @ 12:45 ч.
Премиера за България

Лу е издържала изпита си за частен детектив, а Франк се е постегнал и сега вече нищо не може да ги спре. Но убийствата, отвличанията, изнудването и изневерите продължават да изобилстват в китното туристическо градче. Детективския тандем се натъква на застаряваща хеви метъл звезда, сключила договор с дявола, музей на Шекспир, пълен със смъртоносни тайни, история в стил Крал Лир в склад за килими и много други мистерии. Добре дошли в родното място на Барда, където изпечени престъпници се забъркват в заплетена първокласна драма.

В ролите:
Марк Бентън като Франк Хатауей
Джо Джойнер като Лу Шекспир

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини