Двама се сбиха насред Кърджали, по-младия задържан в ареста

Административни наказания по Указа за борба с дребното хулиганство са били наложени на двама, участвали в скандал и сбиване на улица в областния град. Мъжете на 19 г. и 34 г. се скарали, разправията преминала във взаимна размяна на удари. Наказанието на по-младия е задържане в поделенията на МВР за срок от три денонощия,  а на по-възрастния глоба в размер на 100 лв.

Досъдебно производство за отправени закани за убийство е образувано в ОДМВР-Кърджали с постановление на Районната прокуратура. Заплахите за саморазправа и палеж на имущество били отправени към 46-годишен кърджалиец. Сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ и разследващ полицай продължават работата по изясняване на случая.

 Проверка за повреда и унищожаване на чуждо имущество е започната в РУ-Ардино след подаден сигнал, че са били нанесени поражения на колони от оградата на общинската администрация в града. Група „Криминална полиция“ работи по случая с оглед на чл.216, ал.1 от Наказателния кодекс. Издирва се извършителят на деянието.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини