Дейв Франко ще се превъплъти в образа на рапъра Ванила Айс в биографичен филм

Актьорът Дейв Франко ще изпълни ролята на Ванила Айс в биографичен филм за първия комерсиално успешен бял рапър, пише сп. "Пийпъл", позовавайки се на "Инсайдър".

35-годишния Франко ще се превъплъти в образа на иконата от 90-те години на миналия век в биографичната продукция "To the Extreme". Заглавието на филма е вдъхновено от едноименния албум на Ванила Айс от 1990 г., който прекарва 16 седмици на върха в класацията на "Билборд". От тавата по света са продадени 15 милиона копия, пише БТA.

Дейв Франко е по-малкият брат на Джеймс Франко и Том Франко.

Лентата ще проследи историята на Ванила Айс от прекъснал гимназията ученик и продавач на коли в Тексас до изпълнителя на първия хип-хоп сингъл, "Ice Ice Baby", оглавил чарта на "Билборд" - своеобразна приказка за Пепеляшка от 90-те години на миналия век.

Сценарият за филма е поверен на Крис Гудуин и Филип Ван. Заради коронавирусната пандемия проектът все още няма режисьор, нито е известна датата, на която ще започнат снимките.

Това не пречи на Дейв Франко да се подготвя усилено за ролята си с подкрепата на самия Ванила Айс, истинското име на когото е Робърт ван Уинкъл.

"Роб е голям сладур и интелигентен тип и изключително ни помага в изпипването на всички детайли, посвещавайки ни в информация, която широката общественост не знае", споделя Дейв Франко.

Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини