Брад Пит и Дженифър Анистън в общ филм за първи път след 2001г.

Дженифър Анистън и Брад Пит ще се съберат отново на екран за първи път след 19 години.

Двамата са потвърдили участието си в адаптацията на класическия хит „Fast Times at Ridgemont High“. В оригиналния филм от 1982г. в главната роля бе Шон Пен. Ролите, които Брад и Джен поемат, няма да станат ясни, докато не дойде време за едно предстоящо, виртуално събитие. Дали двамата ще имат общи сцени, също ще стане ясно тогава.

Събитието ще се проведе утре (20.08.2020г.) на живо във facebook и TikTok. То ще е за набиране на средства за борбата срещу коронавируса и работата по криминално право.

Двамата се срещнаха през 1998г. и се венчаха през юли 2000г. Единствения път, когато са играли заедно на екран, е по време на гостуване на Пит в „Приятели“. През януари 2005г. двойката се раздели и финализираха развода си през октомври същата година.

Всички заговориха за бившата двойка, когато през февруари 2019г. той се появи на партито, по случай нейния 50-ти рожден ден.

Двамата бяха засечени заедно и зад кулисите на церемонията по връчване на статуетките на Американската Гилдия на Актьорите през 2020г.

Източник: http://cineboom.eu

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини