Нов X-Files сериал ще представя най-странните случаи от култовата вселена

Култовата вселена на X-Files се завръща на екран, но в малко по-различен вариант. Fox разработва анимационен спин-оф на класическата сайфай драма, който ще има по-комедийна атмосфера от обичайния тон на поредицата.

Сериалът се нарича X-Files: Albuquerque и няма да включва главните герои Мълдър и Скъли. Вместо това той ще акцентира върху група разпасани правителствени агенти, които разследват X-Files случаи, считани за прекалено несериозни и шантави дори за оригиналните персонажи от сериала.     

Изпълнителен продуцент ще бъде създателят на X-Files Крис Картър, а анимационният сериал по X-Files става поредното подобно заглавие от последните месеци, което се включва в модата за нови версии на стари анимации. Наскоро вече видяхме възобновяването на Beavis and Butt-head, Boondocks и др.  

Оригиналният сериал X-Files дебютира през 1993 г. и изкара девет сезона до 2002 г. По-кратък десети сезон бе излъчен през 2016 г., а единайсети видяхме през 2018 г. Успоредно с това сериалът вдъхнови два филма от 1998 г. и 2008 г. Неотдавна Джилиан Андерсън обяви, че не възнамерява да участва в бъдещи X-Files проекти, което вероятно налага и прибягването до анимация.

Източник: hicomm.bg

Видеа по темата

Коментари в сайта

Последни новини