В Забърдо гониха с курбан коронавируса

Изображение 1 от 3

  Национален курбан за предпазване на сънародниците ни и всички хора по света от СOVID-19 раздадоха в родопското село Забърдо. Самодейците от местното читалище „Христо Ботев“, поздравиха присъстващите, сред които и много туристи с народна песен, посветена на вируса. Отец Апостол освети курбана, а кметът на Забърдо Валентин Черпоков е организатор на събитието. Идеята му у да се отървем от пандемията и да погледнем напред в бъдещето. „Нашите родопчани са отговорни. Те са патриоти, които милеят за родината и всичко изразяват с песен“, каза кметът на Забърдо.
  Иновативният празник събра много гости и туристи в центъра на селото. А празненствата продължиха с музика.
  СмолянБгвести

  Източник: Smolyan.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (1)

  • 1
   :)
   : )
   0 0
   19:12, 7 сеп 2020
   Извикайте простата пyтка от Кърджали , тя ще изплаши вируса.

  Хороскоп за 06.05.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Този ден е добър за онези от вас, които се занимават с някакъв вид творческа дейност, тъй като успявате да въплътите въображението си в оригинални идеи. Постарайте се и околните да останат доволни от работата ви. Имате определено предимство на работното място, постарайте се да го използвате по-най добрия начин. Въздействате силно върху противоположния пол.
  06 май 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Ще се наложи да промените програмата си за днес, за да се съобразите с новостите, които ви застигат от сутринта. Бъдете последователни в работата си и няма да срещнете затруднения. Освен с делови задачи денят ви ще е запълнен и с по-приятни занимания, инициатор за които ще бъдете вие. Това е вашият начин да избягате от стреса.
  06 май 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Притежавате безспорен потенциал, и ако съществуват пречки пред вас трябва да ги търсите в колебливостта си. Справите ли се с нея, нищо не би било в състояние да ви спре. Консултирайте се със специалист, който може да ви даде практични съвети. Дамите от знака ще имат романтично предложение.
  06 май 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Мнозина от вас са погълнати от притеснения, които ограничават сериозно свободата ви на действие. Добър начин да ги преодолеете е да се заемете веднага с проблемите, които стоят зад тях. Днес можете да постигнете бързи успехи в тази насока и да възвърнете доброто си самочувствие. Съвсем скоро ще получите и неочаквана подкрепа отвън и положението ви окончателно ще се нормализира.
  06 май 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Инициативни и решителни са представителите на знака днес. Имате достатъчно търпение, за да развиете възгледите си, докато започнат да носят желаните от вас резултати. Старайте се да не обръщате внимание на поведението на човек, който ви дразни. Получавате полезна информация, която пряко ви интересува.
  06 май 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Занимаващите се с творческа дейност ще имат интересни изяви пред широката публика. Търсещите предизвикателства ще имат вълнуващи преживявания, които ще ги зареждат с енергия и вдъхновят да разкриват повече от добрите си страни. Ако се поддадете на чужди внушения, рискувате да влезете в конфликт с близък на сърцето ви човек.
  06 май 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Благоприятно развитие на въпрос, свързан с деловата ви дейност. Получавате необходим ви лиценз или някакъв вид разрешение от администрацията. Предприетите стъпки по посока разширяване на дейността ви дават резултат. Инвестициите ви са добре защитени. Може би се отнасяте прекалено пренебрежително към ваш близък.
  06 май 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Прекалено нетърпеливи сте в работата си и допускате досадни грешки. Ангажиментите ви днес може да ви предложат някои изненади. Ако сте открити за новостите и усетът ви за перспективни начинания проработи, със сигурност ще има за какво да сте доволни. Постоянния ви стремеж към самоусъвършенстване дава все по-добри резултати и се приближавате към желаното статукво.
  06 май 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Погрижете се да оправите настроението и самочувствието си. Обърнете внимание на онези неща, които ви причиняват болка и ви правят унили. Задължително се дистанцирайте от дразнителите, починете си от всякакви грижи, потърсете приятни за душата и тялото ви занимания.
  06 май 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Възможно е днес с флирт на работното място да започвате деня си. Кратка игра ще се отрази добре на самочувствието ви. Проявете повече хъс на деловия фронт и не пропускайте шанса да увеличите многократно доходите си. Чувството за хумор в определена ситуация ще е вашата силна страна.
  06 май 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Не изпускайте възможностите да разнообразите деня си, пък било то и по нетрадиционен начин. Малка промяна в плановете няма да ви навреди кой знае колко, дори напротив. Това ще ви открие неподозирани хоризонти и перспективи. Хората около вас се възхищават на умението ви да бъдете винаги интересни и очарователни.
  06 май 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Днес са възможни измами от хора на чието мнение особено държите. Желателно е да сте резервирани към обещанията им, а най-добре изобщо да не им вярвате. Един разговор с любимия може да сложи нова насока на отношенията.
  06 май 2021
  Последни новини