Четирите правила за храненето на Моника Белучи

Една от най-красивите жени на света, Моника Белучи, продължава да изглежда страхотно и на 55. Секси, пълна с енергия и с онази неповторима женственост, която омагьосва всички.

В същото време актрисата не се измъчва със строги диети. А отношението ѝ към храненето далеч не граничи с фанатизъм, точно обратното.

За да запази младостта и красотата за по-дълго време, звездата от „Малена“, „Необратимо“ и „Матрицата“ е разработила свои собствени принципи на хранене. От канала Joinfo са селектирали най-важните от тях.

1. Красивата италианка се придържа към три хранения на ден. Други възможности са неприемливи за нея.

2. Мазните храни, алкохолни напитки и сладкишите са само в краен случай, защото честата им употреба стимулира секрецията на инсулин и води до натрупване на мазнини.

3. Най-малко два литра вода дневно, като сокове, чай и кафе не се броят. Зеленчуците – сурови, приготвени на пара или на скара, са най-предпочитани от нея.

4. Порциите не трябва да са малки. Но не бива да прибягваме до хапвания между основните хранения и да си сипваме допълнително, дори и да не сме се заситили напълно.

Освен тези прости правила, актрисата залага и на редовни физически упражнения, които ѝ помагат да поддържа формата си и да се чувства добре.

Ето това са простите тайни на Моника Белучи, заради които и все още радва феновете не само с перфектно изиграни роли, а и с невероятен външен вид.

Източник: LifeStyle

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини