LG Wing с двоен въртящ се екран (видео)

Виждали сме повече от няколко смартфона с двоен екран, които се сгъват и разгъват, за да се разширят. Сега има един, който се върти.

LG Wing е с двоен екран, като основният сензорен екран се завърта настрани и разкрива втори, по-малък екран отдолу.

Идеята зад смартфона е подобна на другите устройства с двоен екран. Целта е да ви позволи да изпълнявате повече задачи едновременно.

LG Wing има 6,8-инчов OLED дисплей без забележим прорез, когато е в това, което LG нарича "Основен режим". С пръстите на едната си ръка можете да преместите този основен екран и да включите LG Wing в "Swivel Mode". Цялото лице на телефона се завърта на 90 градуса по часовниковата стрелка и разкрива 3,9-инчов втори екран с квадратна форма.

Там нещата стават интересни.

Някои приложения могат да използват двата екрана. Например, представете си, че гледате видеоклип в YouTube отгоре и използвате долния екран за бързо превъртане напред или назад. Или може да играете видео игра, като виждате какво се случва на горния екран, докато долният екран е по-скоро джойстик или контролер.

Можете също да използвате екраните, за да виждате едновременно две приложения. Така че големият екран може да бъде вашата навигация, докато използвате по-малкия дисплей за изпращане на текстови съобщения.

Mеханизмът, който позволява на устройството да се върти, е тестван и "доказано надежден дори след 200 000 завъртания", казва LG. Това прави средно около 100 движения всеки ден в продължение на пет години. 

LG Wing има три камери на гърба на устройството - 64-мегапикселова със стандартен обектив, 13-мегапикселова с ултраширок и 12-мегапикселова. Предната е 32-мегапикселова, а обективът излиза от горната част на устройството, когато превключите LG Wing в режим на селфи. Ако изпуснете телефона, изскачащата селфи камера се плъзга обратно в тялото, за да предпази обектива от счупване, ако падне на земята, казват от LG.

Що се отнася до здравината му, LG Wing е издържал 20 теста, водоустойчив е и даже покрива военния стандарт, както можете да видите в официалната презентация по-долу.

LG Wing се захранва от процесор Snapdragon серия 7 и е 5G. Скоро ще се предлага в САЩ, цените започват от около 1000 долара, което е с 400 долара по-евтино от най-новия смартфон Duo на Microsoft и с 500 долара по-малко от сгъваемия Motorola Razr.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 21.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
От близките си ще получите стимул и мотивация за творчески и професионални изяви. Все по-убедително ще налагате присъствието си в сфери, носещи ви пари и популярност. Съдбата ви дава благоприятни възможности, възползвайте се, за да получите това, което искате за себе си.
21 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Не се скъпете да харчите парите си днес, покупките ви ще са удачни и ще ви направят доволни. Имате желания, реализацията за които изисква повече яснота и подготовка. Те не са пречка, нужно ви е да вземете решение за стартирането им и да действате. В семейството ще имате повод за празнуване.
21 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Очаква ви ден, пълен с емоции и добро настроение. Пропускате проблемите покрай себе си, без да им позволявате да влияят на настроението ви. Заобиколени сте от хора, с които се работи леко и които са готови да ви съдействат по всяко време. Прекалено самонадеяни сте в личен план, по-скоро в отношението си с човек, който владее сърцето ви.
21 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Запазвайки доброто си настроение, ще отхвърляте задачите си една след друга. Започващите нов бизнес се нуждаят от допълнителна информация по интересуващите ги теми, за това ще потърсят мнението на специалисти или чрез интернет ще обогатят знанията си. Ще успеете да се включите в сроковете.
21 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще усещате в себе си сили и енергия за развиване на нови умения. С лекота ще вземате решения и ще привличате съмишленици. В спорове ще постигате лесно споразумения и ще ви се отдава да организирате другите. Няма да ви липсва подкрепа, защото привличате на своя страна силните и пробудените.
21 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Ще се възползвате от добрите си позиции в професионалните, обществени и бизнес-среди и с лекота ще преодолеете възникващите затруднения. Здравето ви изисква достатъчно сън, витамини и повече спокойствие. Въздържайте се от спорове, дори да считате, че те могат да са полезни или заради влечението си към тях.
21 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Имате разнообразни планове за този ден, но най-вероятно е да успеете да осъществите само част от замислите си. Непредвидени обстоятелства ще ви попречат да го сторите, но това не бива да ви разочарова. Напротив ще ви позволи да се насочите към нещо ново и градивно. Вечерта ще станете част от интересно мероприятие, което ще ви даде възможност да се разтоварите.
21 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Този ден е изпълнен с нови предизвикателства, които стимулират творческото във вас. Идеите ви са ценни и оригинални и ако се заемете сериозно с реализацията им, ще срещнете одобрението на всичко около вас. Подкрепата на приятел в това отношение ще ви бъде от особена полза, защото той ще ви мотивира да се захванете с нещо перспективно.
21 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Днешният ден ще е сравнително натоварен, свързан е с много ангажименти, срещи и контакти. Имате достатъчно енергия и търпение да се справите с повечето си дела. В определен момент обаче ще трябва да отложите конкретни действия за по-късен етап. Вечерта ще имате нужда от тишина и спокойствие за пълноценна почивка
21 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Добре е да планирате внимателно ангажиментите си днес. Полезно ще ви е да имате повече време да реагирате адекватно на непредвидена ситуация. Възможно е в последния момент да ви се наложи да промените част от плановете си, но нека това не ви притеснява. Сърдечният партньор ви вдъхва надежда за нещо, което отдавна желаете.
21 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Имате различни ангажименти през този ден, които изискват повишеното ви внимание. Близки хора ви търсят за съвет и вие подхождате отговорно към молбите им. Може би ситуацията не е новост за вас, но все пак внимавайте. Не се обвързвайте прибързано, дайте си повече време да се запознаете с детайлите.
21 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Спокоен и приятен ден очаква онези, които не планират далечно пътуване. Занимания с вашето хоби ще ви донесат най-пълно удовлетворение. Душевното ви равновесие е стабилно и нищо не е в състояние да ви обезпокои. Ще прекарате приятна вечер вкъщи, ако поканите близки приятели на гости.
21 сеп 2020
Последни новини