Отсрочиха делото за увеличението на такса смет в Хасково заради жалба

Хасковският административен съд отсрочи делото, образувано против решение на Общински съвет – Хасково, касаещо такса битови отпадъци за 2020 г., съобщиха от Темида.

Припомняме, че процесът бе образуван по жалба на фирми и граждани срещу увеличението на такса смет в Хасково.

Делото е отсрочено с разпореждане, постановено в закрито съдебно заседание в края на миналата седмица.

Делото е отсрочено поради това, че същото се намира във Върховния административен съд за произнасяне по постъпила частна жалба от част от жалбоподателите, против определение на съда от 12.08.2020 г. и насрочено за 09.12.2020 г., от 11.00 часа.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

 • 1
  Здравейте, групичка. Все по-често чувам, че трябва да посетя психиатър. Но как да отида, когато антипсихотиците имат толкова много странични ефекти? Май ще продължа с ракията и марихуаната.
  Никакви перспективи няма пред мен, никакви! Ще се мре, яко ще се мре. Какво, господи, да направя, за да свърши всичко? И ме накрещяха отгоре на всичко. Патрулка ли да пратя, кварталния тулуп ли, или да разиграя още едно театро. Помощ, умирам, някой да дойде да ме спаси.
 • 2
  По
  Порчо
  17 -1
  11:45, 23 сеп 2020
  Сега ще ви осветля една схема на хасковската кумгейт мафия.
  1. Коя е сметосъбиращата фирма в Хасково? - Грийн Партнерс!
  2. Кой е собственикът и? - Румен Гайтански - Вълка!
  3. Какви са неговите политически връзки? - близък авер на Аамет Доан!
  4. Кой е неговият основен контингент от работници? - пелетата от Маалата!
  5. Как бе избран сегашното недоразумение за кмет? - основно с гласовете на чиновниците, ман-галите и турците от ДПС!
  6. Какво беше първото нещо, което направи недоразумението Станчо, когато пое длъжността кмет? - вдигна таксата смет на фирмите 5-6 пъти!
  7. Кому се отблагодарява за съпорта на изборите? - тук няма да ви дам отговор! Вие сами си правете изводите!

  Затова само оставка на Тулупа Тиква не е достатъчна! Оставки на цялата му пасмина! Съд! Присъди! Конфискация! Затвор!
  Иначе няма да се оправим!
 • 3
  Яя
  ЯЯ
  1 -3
  11:49, 23 сеп 2020
  Научи се да пишеш проста кифло . Много си тъпа и проста .
 • 4
  Со
  СОВНАРКОМ
  7 0
  11:52, 23 сеп 2020
  Простият си май ти Човека изнася много точна информация за съжаление

Хороскоп за 29.10.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Днес ще ви се наложи да бъдете нащрек, тъй като работата ви подставя в ситуации, в който трябва да се действа бързо. Добре ще е ако не сте сами в начинанията си, а си осигурите подкрепата на човек, на когото можете да разчитате. Имате късмет в личен план, където успявате да постигнете нещо, към което отдавна се стремите. Не пропускайте шансовете си.
29 окт 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Настроението ви днес е чудесно и са налице всички предпоставки да се радвате на един страхотен ден. Работата ви върви по план, а и вие не давате възможност за погрешни стъпки. Радвате се на ползотворно сътрудничество с близък колега. Обърнете достатъчно внимание на човека до вас , така че да се почувства щастлив.
29 окт 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще браните независимостта си, защитавайки интересите и правото си на личен избор. Не позволявайте чуждото мнение да влияе на настроението ви, работете върху задачите си старателно и отговорно. Това ще се отрази на възнаграждението ви, и колкото сте по-прецизни, толкова по-добре за финансите ви.
29 окт 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Финансови и други интереси ще поставят някои от вас в условия да избирате между повече от една възможност. Няма да сте безразлични и към нечии нужди, очакванията към вас не свършват. Дайте си повече отдих и разнообразие в живота. Не се противете на онези, които с обич ще ви помогнат да се разтоварите от грижите ви.
29 окт 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Можете да си позволите повече разточителство за близките ви, без да се притеснявате, че ще пострада бюджета ви. На път сте да задълбочите връзката си, но помислете за поведението си, като не изпадате в крайности. Общият ви път изисква компромиси, готови ли сте на тях? Личността ви ще стане интересна и за други от противоположния пол.
29 окт 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Независими и открити, ще ви бъде по-лесно да изразите мнение и вземете отношение по спорен въпрос. Ще реализирате намеренията си, още повече, че мотивацията ви е силна. С подкрепа на подходящите хора ще спазите срокове или по-точно ще се включите навреме в интересуващо ви начинание или друго, важно за вас събитие.
29 окт 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Приемете събитията, а ако имате забележки се стремете към промяна, но с конструктивни решения и мирни средства. Изчистете съзнанието си от всякаква агресивна мисъл, проявете доброто у себе си. Така ще повлияете и на други да се развиват в правилната посока. Бизнес-делата ви навлизат в по-благоприятен период, пластовете се разместват.
29 окт 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Разпределете силите си за да ви стигнат за всичко, с което ще се ангажирате днес. Това е гаранция за успешно приключване и на срочните задачи. Роднини ще ви създадат тревога със свой здравословен проблем. Потърсете съвет и помощ от специалисти, не предприемайте самолечение.
29 окт 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Появата в живота ви на една личност ще събуди позабравени чувства. Приятели ще ви помогнат да осъзнаете пропуските с, но и да ги наваксате. Обърнете внимание на храната си. Полезно е да разнообразите менюто. Заложете на плодове и зеленчуци и по-малко на месо и мазнини.
29 окт 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
От днешния ден може да зависи част от бъдещата ви работа. Подхождате със завидно спокойствие към всеки проблем около себе си. Уверени сте, че няма нещо, с което да не можете да се справите. Постарайте се да сдържате емоциите си и да не показвате неодобрението си за неща, които не харесвате. Ще имате възможност за последна дума.
29 окт 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Част от вас са обхванати от колебания относно бъдещата си работа и това заплашва да дисбалансира настоящите ви задължения. Затова се съсредоточете върху момента и не губете време за излишни притеснения. С течение на времето ще успеете да намерите най-подходящия за вас избор. Необвързаните от вас са обсебени от привлекателна и загадъчна личност.
29 окт 2020

Хороскоп за Риби

Риби
С нечия подкрепа ще направите правилния избор, доверявайки се на опита и знанията. Не пропускайте да отдадете заслуженото, изразявайки благодарността си по подходящ начин. Вътрешното ви усещане за нещата ще ви подскаже как да се справите с несигурността си. Запазете доброто си настроение и вечерта, очакват ви приятни емоции.
29 окт 2020
Последни новини