Христо Стоичков представи марката си ''H8S'' и новия си сайт

Легендата на българския футбол и кавалер на Златната топка Христо Стоичков представи своята марка H8S на специално събитие в хотел "Маринела" в София. Стоичков заяви, че прави всичко това за децата и благодари на хората, помогнали му да осъществи своя проект. Участие в пресконференцията взе и съавторът на автобиографията на легендарния футболист - Владимир Памуков, който загатна за голям договор отвъд Океана в Америка, касаещ книгата "Историята. Христо Стоичков".

Книгата до момента е представена в 14 български града, както и в САЩ, Канада и Полша, а пандемията от коронавирус е осуетила още подобни срещи с феновете на Камата.

Също така на презентацията се разбра, че Стоичков има свой нов официален сайт, който може да бъде намерен на адрес 8hristo.com и където всеки фен или журналист ще може да открие информация за активностите на звездата.

"Идеята за марката H8S дойде след като на всички срещи всеки предлагаше нещо и искаше да използва името и лицето на Христо за различни идеи и проекти. Идваха дори хора с ръчно изработени продукти и предлагаха да свържат работата си с името на Стоичков, каза Владимир Памуков.

"Но Христо никога не е забравял откъде е тръгнал и искаше да стартира този нов проект с българското, каза Милена Стефанова от издателство "Софтпрес".

Първите брандове, които се обвързват с H8S са модна къща Аполо, която се занимава с производството както на облекло, така и на ловни костюми, марката за месни деликатеси ТОП, която ще предложи чипс от месо, както и винарска изба Тера Тангра от Сакар Планина.

"Затова и решихме да се спрем на тази спортна линия. Обичам голф, лов. И така пускаме една колекция от спортна екипировка, а логото свързва моите любими неща. Има много артикули, изработката е уникална. Представих вече някои от изделията в Америка, в Мексико. Всички са възхитени от какви материи прави тези неща фирма Красико (Бургас), каза от своя страна Христо Стоичков. Той добави, че следващата стъпка е отваряне на бутици, където хората да пазаруват реално, а не онлайн.

"Мисля, че това с бутиците ще го направим. И това е най-лесният път, за да стигнем до хората. Да, може да се пазарува онлайн, но е съвсем друго, когато отидеш на място, видиш го с очи, пипнеш го с ръце, каза още Христо Стоичков.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

Последни новини