Борат се завръща (трейлър)

Мустакатият казахстански журналист Борат Сагдиев се завръща на екрана. Продължението ще се появи в стрийминг услугата Prime Video в края на октомври.

Amazon са придобили правата за разпространение на продължението на филма "Борат" от 2006 г.. 

В първия филм Борат пристига от родния си Казахстан в САЩ, за да опознае културата на страната. Под прикритието на персонажа, Барън Коен засне поредица абсурдни интервюта с личности от различни слоеве на американското общество. В допълнение към това не липсваха и гаври с елементи от американската култура - от поява на родео, през участие в суингърс парти до опит за отвличане на Памела Андерсън.

Саша Барън Коен постигна безспорен успех с "Борат". Филмът събра 262 милиона долара в световен мащаб. Това обаче доведе до проблеми за концепцията - персонажът стана масово разпознаваем и Барън Коен реши да го "пенсионира", тъй като вече нямаше как да получи естествени реакции от нищо неподозиращи участници в шегите му пред камера.

Ситуацията в САЩ - както политическа, така и социална, обаче изглежда много подходяща за завръщане на героя 14 години по-късно.

Снимките на "Борат 2" са започнали с облекчаването на мерките срещу коронавируса в Щатите, а Барън Коен е работил с малък екип, с който са обиколили както различни части на САЩ, така и други държави. Не се знае за какво става дума във филма, но изглежда отново Борат се вкарва в опасни ситуации. Deadlinе цитират свои източници, според които Барън Коен е носил бронежилетка в поне два от снимачните дни на "Борат 2".

Не можете да видите вируса. Вижте останалото в трейлъра:

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

Последни новини