"Родопа-Смолян" победи "Борислав 2009" с 1:0

Отборът на "Родопа-Смолян" завоюва ценна победа като гост срещу "Борислав 2009" с 1:0. Двубоят се игра на стадиона в Първомай. Единственият гол в мача е дело на Адриан Сюрджиев в 41 минута. Момчетата на Юлиян Сюрджиев могат да съжаляват и за още няколко пропуски пред противниковата врата, като добри ситуации имаше пред Николай Тихомиров и Христо Ковачев. Домакините също имаха добри отигравания, но стражът на Смолян Стилиян Ангелов си бе на място и не допусна топката да проникне в неговата врата. В 90-та минута и късметът помогна на "Родопа-Смолян", когато футболист на домакините не успя да нацели вратата.
В двубоя, заради контузия в групата на "зелено-белите", не попадна Михаел Кисьов, а Стефан Чилингиров отсъства заради заболяване.
За да подкрепят отбора от Смолян на стадиона в Първомай имаше и десетки фенове на "Родопа-Смолян".
 
 
СмолянБГвести
Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    3,
    3,14
    4 0
    08:52, 19 окт 2020
    Играчите от Борислав,бяха като мухи без глави-не знаеха за какво са на терена и какво да правят!По-слаб отбор от Родопа не ни е гостувал!
  • 2
    Па
    Панчо
    0 0
    22:28, 19 окт 2020
    Кирякова що само на футбола си пуснала коментарите? Пусни и на читалището да покоментираме. Па и за общинъта как сме затъжени да ги наковем.
Последни новини