КТПП: БТПП стартира онлайн обучения „Как да продаваме успешно в Amazon и eBay”

След успеха на първото издание на онлайн курса „Как да продаваме успешно в Amazon”, проведен по-рано през тази година, с участието на повече от 20 фирми, Българската търговско-промишлена палата стартира две нови онлайн обучения  за предприемачи, които проявяват интерес да търгуват, ползвайки най-разпространените платформи за електронна търговия в света – Amazon и eBay,Това съобщиха за Кърджали бг вести от Кърджалийската търговско-промишлена палата.

От палатата подчертаха,че учебната програма е съобразена с нуждите на българските МСП, които искат да развият своя потенциал в сферата на електронната търговия. Обучението съчетава теория с практика, като всяка функционалност на платформите ще бъде съпроводена с пример в реално време от тестов акаунт. Курсовете ще се проведат независимо един от друг, като участниците имат избор да се обучават само по програмата за една от платформите или и за двете. 

В резултат от обученията, се очаква участниците да придобият знания и умения за осъществяване на продажби чрез платформите Amazon и eBay, както и да ползват наличната информация за анализ на пазарните ниши, ценообразуване, създаване на успешни обяви, рекламни кампании и регистриране на търговска марка.

Всеки курс се състои от четири двучасови сесии, които ще се проведат в периода 2-12 ноември 2020 г. На успешно завършилите ще бъде издаден сертификат за участие. Участниците в обучението ще получат безплатна индивидуална консултация от обучителите като бонус.

Таксата за участие във всеки един от онлайн курсовете е 300 лв. без ДДС. Таксата за желаещите да участват и в двете обучения е 450 лв. без ДДС. Крайният срок за записване е 30 октомври 2020 г. Преки членове на БТПП и всички заплатили таксата за участие до 26 октомври 2020 г. ползват 10 % отстъпка (валидно само при заплащане на таксата от 300 лв. без ДДС).

Можете да намерите подробна информация за графика и учебната програма, профил на фирмата-обучител AMZ Genesis, регистрационен формуляр, и видеоклип за обученията на следния адрес - https://drive.google.com/drive/folders/17o7z_ziYMAQE_iYyPjeIhxVArOoAkuql

Записването за обучението става чрез попълването на приложения регистрационен формуляр и изпращането му на ел. поща projects3@bcci.bg

Допълнителна информация за обучението може да получите от Дирекция „Европейска интеграция и европейски проекти” на тел.: 02 8117 553.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини