Акцентите по FOX през ноември

Хелстрьом

От 19 ноември 2020 г., четвъртък @ 22:00 ч., двойни епизоди
Премиера за територията

Деймън и Ана Хелстрьом са син и дъщеря на мистериозен и могъщ сериен убиец. Двамата балансират сложна динамика помежду си, докато преследват и се опитват да заловят най-лошата и унищожителна част от човечеството, всеки със своите методи и умения.

В ролите:

Том Остин като Деймън Хелстрьом
Сидни Лемън като Ана Хелстрьом
Елизабет Марвъл – Виктория Хелстрьом

Светкавицата, сезон 6

От 9 ноември 2020 г., понеделник – сряда @ 22:55 ч.
Премиера за територията

След години борба срещу злодеи и многократно спасяване на Сентрал Сити, Бари и жена му Айрис решават, че най-сетне могат да намерят малко време за себе си и да се насладят на новия си живот като младо семейство. Tяхната идилия е прекъсната от появата на Нора Уест–Алън, тяхната дъщеря от бъдещето, която притежава способностите на баща си. Нора е допуснала голяма грешка и има нужда от помощта на родителите си, за да я поправи и да се върне в своето време. Екипът отчаяно се опитва да открие начин да ѝ помогне. Междувременно откриват, че нейното присъствие е променило времевата линия, което води до ранната появява най-опасния и безмилостен враг на Светкавицата – Цикада. Екипът се обръща за помощ към Шерлок Уелс (детектив от Земя-221), за да им помогне в издирването на Цикада, докато Бари учи Нора как да овладее способностите си и да бъде герой. Нора се присъединява към екипа при залавянето на нови метахора, но скоро след това тя се компрометира, когато става ясно, че работи с един от най-старите врагове на Светкавицата - Тоун. Нора обаче се оказва невинно въвлечена в плана на Тоун и успява да помогне на екипа да победи, както него, така и Цикада. Унищожаването на двамата злодеи обаче води до ужасяваща загуба, защото Нора се самоизтрива от времева линия, което разтърсва екипа из основи.

След загубата на Нора Бари фокусира цялото си внимание и усилия върху залавянето на метахора, постигайки рекорд за няколко месеца. В същото време останалите членове от екипа се опитват да се справят с промените поотделно. Всичко се променя, когато д-р Рамзи Росо, който иска да намери лек за смъртта, е обзет от отчаяние и амбиции и се превръща в нов злодей... Блъдуърк.

В ролите:

Грант Гъстин като Бари Алън / Светкавицата
Кандис Патън като Айрис Уест – Алън
Даниел Панабейкър като д-р Кейтлин Сноу 
Карлос Валдес като Сиско Рамон 

Магнум, сезон 2

От 5 ноември 2020 г., понеделник – петък @ 21:00 ч.
Премиера за канала

Най-добрият частен детектив на Хаваи се завръща за втори сезон на вълнуващия сериал „Магнум“, изпълнен с още повече обрати и екшън. В този сезон Магнум поема редица нови предизвикателни задачи с помощта на неговите доверени приятели, включително опасния агент на МИ-6 Джулиет Хигинс, военния ветеран Орвил „Рик“ Райт и Теодор Калвин. Към тях се включва и детектив Гордън Кацумото от полицейското управление в Хонолулу и Теуила – куратор на културно изкуство, както и домакин на Гнездото на Робин, луксозно хавайско имение, където Магнум живее и работи като консултант по сигурността. Не пропускайте този сезон, в който ще се разбере дали Хигинс ще приема предложението на Магнум да стане негов партньор в детективската му практика.

В ролите:

Джей Eрнандез като Томас Магнум
Пердита Уийкс като Джулиет Хигинс
Закари Найтън като Рик

Семейство Симпсън, сезон 30

От 15 ноември 2020 г., събота – неделя @ 13:00 ч.
Премиера за територията

Комедиен анимационен сериал за едно работническо семейство.

В ролите:

Дан Кастеланета като Хоумър Симпсън
Джули Кавнър като Мардж Симпсън

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини