Признателност и уважение към полицаите, които редом с медиците са на първата линия срещу Ковид-19

Изображение 1 от 2

    УВАЖАЕМИ КОМИСАР ДИМОВ,        
    УВАЖАЕМИ СЛУЖИТЕЛИ В СТРУКТУРИТЕ НА МВР,
    Професионалният празник на българската полиция е подходящ повод да изразим признателност и уважение към вас – хората, които сте поели отговорността за осигуряване на обществения ред!
    Ежедневно се изправяме пред множество предизвикателства. Постигането на така необходимите ценности – справедливост и сигурност, става все по-трудно и изисква все повече усилия. Глобализацията разкрива пред хората възможности за свободно придвижване и посещение на близки и далечни дестинации, но това крие и риск от разрастване на международната престъпна дейност, срещу която противодействате вие. Демокрацията ни предоставя свобода, с която често се злоупотребява, а вие се грижите правата на всеки гражданин да бъдат защитени. Пандемията с COVID-19, която е сред най-големите заплахи за човечеството днес, дестабилизира нормалния ни начин на живот. И в тази тежка ситуация, отново вие, служителите в структурите на МВР, заставате на първа линия, редом с медиците, за да допринесете за безопасността и спокойствието на населението.
    Приемете най-сърдечните ми благодарности за усилията, човещината и саможертвата, които влагате в изпълнение на служебния си дълг!
    Пожелавам ви здраве, воля и сили! Нека Свети Архангел Михаил закриля вас и семействата ви!

    ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

    НЕДЯЛКО СЛАВОВ,                                         
    Областен управител на област Смолян   

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини