Ще има трети сезон на „Големите малки лъжи"

"Големите малки лъжи" приключи през лятото на 2019 г. и оттогава почитателите му се чудят дали отново ще гледат този впечатляващ актьорски състав – Рийз Уидърспун, Лора Дърн, Никол Кидман, Зоуи Кравиц, Шейлийн Удли, а накрая се появи и великата Мерил Стрийп.

Ако и вие сте в отбора на феновете на сериала, то можем само да ви зарадваме с новината, че вече се работи върху неговото продължение. Самата Никол Кидман потвърди това.

Лиан Мориарти, от чиито книги бе взета историята на сериала, вече пише нова книга с продължението на историята. По-рано Кидман сподели в интервю, че целият състав на сериала ще се радва отново да работи по проекта и в новия му сезон:

„Цялата ни женска група, която гледахте на малкия екран, иска отново да си партнира и да развие тази история. Само трябва да затвърдим идеята си и да действаме“, каза тя.

Освен като актриси, Никол Кидман и Рийз Уидърспун заемат ролята и на продуценти на продукцията. Рийз неведнъж сподели, че за нея това е сбъдната мечта, защото е искала да участва активно и в процеса зад кадър.

Източник: eva.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини