Новият лидер на Младежкото ДПС е Сезгин Мехмед

Новият лидер на Младежкото ДПС е Сезгин Мехмед, съобщи пресцентърът на партията след осмата национална конференция на младежите, която се състоя под надслов "Младежко ДПС -
Бъдещето Днес!". От пресцентъра на партията уточняват, че делегатите са гласували единодушно, изцяло онлайн. Това е първата партийна конференция в България, която се провежда напълно дигитално, с цел спазване на социалната дистанция и препоръките, дадени от СЗО във връзка с пандемията от COVID-19, се посочва в съобщението.

"От създаването си до днес, 22 години, Младежко ДПС винаги е участвало в разговорите и действията по конструирането на политическото време. Основна задача пред младежката ни организация ще остане привличането на нови членове и разширяването на партийната карта. Политическата апатия на младежите се увеличава и от създаване на атрактивни неистини и фалшиви новини в публичното пространство. Информационните канали произвеждат свръх информация, която изисква нов подход за селектиране, а многообразието на източниците размиват истината за демокрацията - колкото и демократично да изглежда", е казал Сезгин Мехмед, цитиран от пресцентъра на ДПС.

На конференцията онлайн са се включили зам.-председателите на ДПС Ахмед Ахмедов и Хасан Азис, зам.-председателят на НС Нигяр Джафер, зам.-председателите на ПГ на ДПС Йордан Цонев, Хамид Хамид и Халил Летифов, членове на ЦОБ на ДПС, народни представители, кметове на общини и международни гости.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ка
    Караибрахим
    1 0
    21:16, 22 ное 2020
    Здраво да си го тъпчете тоя джендър. Аз ще точа на деде калъча.
Последни новини