Купонът в София продължава, заведения не допускат проверяващите

При инспекциите снощи след 23.30 ч. съвместните екипи на СДВР и на РЗИ са установили множество нарушения на работното време в столични заведения, твърдят от пресцентъра на МВР.

При проверка на заведение край езерото Ариана персоналът първоначално не e допуснал проверяващите, а клиентите - над 200 души, са останали вътре при затворени врати.

След като на една от клиентките й прилошало, екипът е извършил проверка в обекта. Жената е откарана в болница. Управителят на заведението не е представил изисканите документи, а служителите на РЗИ са съставили акт.

В работен режим е бил и обект на ул. "Христо Белчев" - с над 100 клиенти. И там персоналът часове наред е отказвал да допусне проверяващите и гостите на заведението са държани, без да могат да напуснат. Съставен е акт от РЗИ. Управителят е призован да даде обяснения, съставени са протоколи за предупреждение на персонала.

В частен клуб на ул. "Врабча" след 23.30 часа също е имало множество посетители. При проверката в заведението са намерени различни наркотични вещества. Четирима са задържани.

И друго заведение на същата улица е работило след 23.30 ч. и отново е имало струпани множество посетители.

Източник: offnews

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ив
    Ив
    6 -1
    10:17, 22 ное 2020
    Ей затова трябва да ги затворят окончателно, а не само да гледаме гнусната физиономия на председателя на асоциацията по всички ТВ че те спазват всичко което трябва. ДА ГИ ЗАТВОРЯТ ЗА ТРИ МЕСЕЦА И ВСИЧКО ЩЕ СИ ДОЙДЕ НА МЯСТОТО. Собствениците спокойно могат да си плащат заплатите на персонала имат си достатъчно спестени,а ако не могат да си продадат скъпите коли да могат. Всеки трябва да прави жертви.
Последни новини