Земеделските производители вече даряват продукти за обяда на медиците в Смолянската болница

Изображение 1 от 2

    В Областната дирекция на ДФ "Земеделие" в Смолян пристигнаха първите дарения в подкрепа на кампанията за събиране на земеделски продукти, от които да бъде приготвена храна за медиците на първа линия в болницата. Те вече са предоставени на Професионалната гимназия по туризъм и строителство. От дирекцията благодарят на първите дарители от мандра "Еленка" - Бойко Златев и местната общност на с. Могилица.
    Както СмолянБгвести вече писа, Областната дирекция на ДФ“Земеделие“ в Смолян организира кампания за събиране на продукти, произведени от земеделски стопани от региона. Желаещите да се включат в инициативата могат да се свържат с офиса на ДФ „Земеделие“ в Смолян и в периода 30.11-04.12 да предоставят продуктите си. От своя страна служителите на Дирекцията ще закупят допълнително необходими хранителни продукти и заедно със събраните дарения ще ги предоставят на Професионалната гимназия по туризъм и строителство в Смолян, които готвят храна за медиците на първа линия от областната болница
    МБАЛ „д-р. Братан Шукеров“.
    Тъй като от понеделник учениците минават в електронна форма на обучение, обядът за медиците ще се приготвя от техните учители.

    СмолянБгвести

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини