Скръб в мрежата, след като 26-годишна инфлуенсърка бе намерена мъртва

Инстаграм инфлуенсърка беше открита мъртва в събота сутрин, след като приятелите и семейството ѝ съобщили, че е изчезнала.

Алексис Шарки, на 26 години, трябва да се срещне с приятели, за да гледа филми в събота, но не се появява. Скоро след това всички започват да се изпращат съобщения, които не са получили отговор. Майка ѝ - Стейси Кларк Робиналт казва на местните медии, че за последно е чула дъщеря си в петък вечерта.

В събота голото тяло на Алексис е било открито в канавка до път в западен Хюстън. Полицията е идентифицирана трупа и е започнала разследване за причините за смъртта. Приятелката на Шарки, Таня Рикардо, казва на местната медия KHOU11, че инфлуенсърката е прекарала Деня на благодарността на вкъщи и последно се говори с нея около 18:00 часа в петък. Рикардо обяснява, че е било нетипично за Шарки да не отговори бързо на съобщение или обаждане.

„Тя постоянно е на телефона си. Тя е кралица в социалните медии. Тя е инфлуенсър. Тя работи с телефона си “, казва Таня. Именно поради това, когато Алексис не е отговорил, всички започват да се сещат. В събота майката на Шарки е публикувано съобщение във Фейсбук, с което казва, че дъщеря ѝ е изчелала преди повече от 24 часа. Тя добавя, че е била информирана за изчезването ѝ от съпруга на Алексис - Том Шарки.

Робиналт казва, че Том се е обадил, за да ги уведоми и след това родителите започнали да се паникьосват. Помолили всички потребители да споделят публикацията, за да може да достигне до повече хора и по-бързо Алексис да бъде намерена. В неделя вечерта Стейси споделя друга публикация, в която се потвърждава, че дъщеря ѝ е била открита мъртва. "С огромна тъга Майк и аз ви съобщаваме, че тялото на Лекси беше намерено", пише тя във Фейсбук. Майката благодари на всички за милите думи и любовта, които са получени от всички страни. Тя ще помогне на семейството да остане спокойно в този тежък момент. "Ще ни липсваш, любов !!!!".

През януари Алексис се мести в Хюстън заедно със съпругата си Том. Освен Таня Рикардо, тя премина през труден период във връзката си. "Наскоро ми сподели, че обмисля развод. Ревностно пазете личния си живот. Не споделяте много за това, което се случва вкъщи". След новината за смъртта на съпругата му, Том сподели няколко публикации, които изразиха болката от случилото се.

"Ти направи живота ми прекрасен! Даде му смисъл! Цел! И ми показа какво е истинска любов!"“, Пише той, споделя снимки на Алексис в сватбени рокли. Добавя, че съпругата му е била всичко за него и в момента се чувства напълно изгубен.

Таня Рикардо казва, че Алексис ще бъде запомнена с положително силен ефект за всички около нея. "Тя винаги е била усмихната. Много хора ѝ се възхищаваха. Беше много, много позитивна". Тя се закани, че ще намери човек, който е убил приятелката ѝ и ще направи всичко по силите си справедливостта да възтържествува.

"Тя беше захвърлена край на пътя, като боклук. Не го разбирам. Никой не трябва да се измъкне след такова действие. Никой"

Стейси Робиналт сподели, че дъщеря ѝ е обичала да пътува и е била източник на положителна енергия.

Стейси Робиналт сподели, че дъщеря ѝ е обичала да пътува и е била източник на позитивна енергия. „Тя беше толкова развълнувана да намери мястото си под слънцето. Въпреки че сме от малък град и винаги обичаше да се връща у дома, Лекси искаше да види целия свят, винаги го е искала“. Според нея, дъщеря ѝ е била убита. „Това ми казва шестото чувство. Още като млада майка съм се научила да му вярвам“. 

Според местни медии, на 3 декември е насрочено бдение в парка Бъфало. Открита е дарителска сметка, която събира пари за изграждане на мемориал в чест на Алексис. До понеделник бяха събрани повече от 12 хиляди долара, а крайната цел е 15 хиляди.

Източник: Tialoto

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    По
    Положителен
    3 0
    12:32, 2 дек 2020
    Пишете я Ковид! Сега това е модерно.
Последни новини