Как Дженифър Лопес поддържа перфектна форма

Надали има две мнения по въпроса кога Дженифър Лопес изглежда по-добре - преди или сега. В последните няколко години, откакто е с Алекс Родригес, певицата постигна форма, за която могат да й завидят и доста по-младите й колежки.

Разбира се, резултатите, с които 51-годишната Джей Ло не спира да се фука, не се постигат с магическа пръчка, а с много труд, пот и лишения.

Латино дивата винаги е говорила колко е важно да полагаш грижи за себе си и да се обичаш. И тя е живото доказателство. Ето какво точно прави, за да изглежда по този начин.

Медитация

Както много други известни (а и не само) личности, Джей Ло е припознала медитирането като своя начин за поддържане на баланс в живота и синхрон между душата, ума и тялото. Тя вярва, че красотата идва отвътре и трябва да си в мир със себе си, да се приемаш, за да може и другите да те харесват. Когато си щастлив, ти сияеш и това няма как да остане скрито.

Сън

Той е малката голяма тайна за красота. Лопес знае много добре, че ако си недоспал и уморен, няма как да изглеждаш добре. Нейното номер едно правило е да спи поне по осем часа, в най-добрия случай по 10.

Тренировъчен режим

Разбира се, мускули не се ваят със сън. Затова и певицата е много стриктна към спортните занимания с двамата си треньори. Те са по няколко пъти в седмицата и включват както високоинтензивни тренировки и тежести, така и танци. Именно с тях Лопес се занимава пет дни в седмицата и тогава се чувства най-щастлива и заредена, предава Marie Claire.

Без вредни навици

Друго строго правило, което Джей Ло не нарушава, е да не пие алкохол, да не консумира кафе и да не пуши.

Хранителен режим

На него изпълнителката също обръща голямо внимание. Лопес приема предимно вода, плодове и зеленчуци. Въпреки заетия си график, тя винаги се придържа към строгите си правила за хранене, особено когато яде по ресторанти. А протеинът е нейният начин да засити правилно глада, сварил я неподготвена.

Грим

В ежедневието си Джей Ло не е особен фен на грима и предпочита да остави кожата си да диша. Никога не си ляга, без да е почистила старателно лицето си. Винаги носи крем със слънцезащитен фактор и избягва да стои прекалено дълго на слънце, защото знае, че то състарява.

Източник: LifeStyle

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини