Мелания Тръмп напусна Белия дом в тоалет в черно

Мелания Тръмп приличаше на жена в траур, когато напусна Белия дом за последен път като първа дама на САЩ, писа електронното издание на "Дейли мейл".

Тя бе облечена в черен костюм, носеше тъмни слънчеви очила, черни обувки на Кристиан Лубутен и черна чанта Бъркин на "Ермес".

Хванала ръката на съпруга си, 51-годишната бивша манекенка напусна Белия дом в края на мандата на президента на САЩ Доналд Тръмп. Мелания усмихната помаха на журналистите, преди да прекоси със съпруга си моравата на Белия дом и да се качат на президентския хеликоптер на път за военновъздушната база "Андрюс", откъдето заминаха за имението си във Флорида.

Мелания Тръмп се бе постарала да затвърди статута си на една от най-модерните първи дами на САЩ с избора на скъпи дизайнерски дрехи и аксесоари за напускането на Белия дом.

Тя бе комбинирала сако на "Шанел" с чанта от крокодилска кожа на "Ермес" за около 70 000 долара и обувки за 695 долара.

Доналд Тръмп похвали пред привърженици съпругата си, когато двамата пристигнаха във военновъздушната база. "Нашата първа дама е много изящна и красива жена и така популярна сред хората, така популярна", каза Тръмп, преди да покани съпругата си да се обърне към събралите се почитатели.

"За мен беше най-висока чест да бъда ваша първа дама. Благодаря за обичта и подкрепата. Ще бъдете в мислите и молитвите ми. Бог да ви благослови, Бог да благослови семействата ви и Бог да благослови тази красива страна", каза Мелания Тръмп. 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини