ЦСКА подписва с Танка за 3 години

Парагвайският защитник Уго Баес ще подпише договор за срок от три години с вицешампионите ЦСКА. Левият бранител е впечатлил Любослав Пенев в тренировките, които проведе под негово ръководство заедно със сънародника си Джонатан Гомес.

Двамата бяха доведени от Пенев и собственика на "армейците" Димитър Борисов след визитата им в Парагвай през лятото. Защитникът е оставил само добри впечатления в Пенев и щаба му с представянията си в тренировките и организираната контрола срещу юношите на отбора миналата седмица. Преди време от спортно-техническото ръководство коментираха: "Tози Баес наистина е като машина. Може да тича два мача поред."

Самият играч също обяви, че е много доволен от условията, които получава в ЦСКА. "Всичко досега е перфектно - условията, треньорите, базата. Не знам дали ще подпиша, но се надявам това да се случи. ЦСКА е велик клуб с милиони фенове", коментира пред журналисти защитникът.

Същите добри новини обаче по всяка вероятност не може да очаква халфът Джонатан Гомес, който сигурно ще бъде отпратен от Любо Пенев. Наставникът е преценил, че разполага с достатъчно конкуренция на поста, на който Гомес се подвизава - ляв полузащитник.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини