Мангъров: В Беларус хората не умират от коронавирус

"Стана като Беларус! Ще кажете: Лукашенко е диктатор! Обаче хората там не умират" - заяви доц. Атанас Мангъров по повод смъртните случаи след заразяване с коронавирус.

В интервюто му за bTV водещата Цветанка Ризова веднага го попита: "А вие сигурен ли сте? Вярвате на Лукашенко?"

Е, добре, значи ние вярваме само на "Washington Post" и на "New York Times". Просто те са като "Работническо дело" и "Отечествен фронт", отговори Мангъров.

В страните, където мерките са най-строги, заболеваемостта е по-висока, твърди инфекционистът.

Средната възраст на хората, които са починали в нашата страна от COVID-19, е 75 години. Средната продължителност на живота в нашата страна е 74 години. Какво очаквате да ви се случи на 75 години? - попита още Атанас Мангъров.

Източник: offnews

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ко
    ковид19
    4 -4
    10:34, 5 фев 2021
    прав е, само че и доста млади измряха без да имат други придружаващи заболявания
  • 2
    Ми
    Милена
    8 0
    11:29, 5 фев 2021
    Гледах цялото интервю с Мангъров. Поклон на този достоен и честен лекар! Ризова беше тотално неадекватна, с малоумно повторение на един и същи „въпрос“: как можели ВСИЧКИ лекари да твърдят едно, а ДВАМА-ТРИМА като Мангъров обратното? Тъпанарке, не са ДВАМА-ТРИМА, в световен мащаб има стотици честни и достойни лекари, които изразяват същите позиции като Мангъров. Добре, че е Мрежата, ако разчитахме на продажните медии… Тая лудост ще мине и ще замине, и доста нейни апологети ще трябва да обясняват защо насърчиха държавите „да самоубиват икономиките си“. Добре, че хората и у нас, и по света се събудиха. Епопеята с ваксините буксува, хората масово се бунтуват. Сатанинският сценарий няма да го бъде. Слава Богу!
Последни новини