В Доспат хванаха трима с наркотици, единият не само шофирал дрогиран, но и носел над 4 грама канабис

На 17.02.2021г. около 18:30 часа в гр.Доспат на ул."Тракия", при извършена полицейска проверка и обиск на пътник в лек автомобил марка и модел "Мерцедес МЛ 350 СДИ" със смолянска регистрация в джоба на дамска чанта, собственост на 19-годишната Ф.К. от гр.Доспат са намерени и иззети три броя бели хапчета с неизяснено съдържание. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при РУ-Девин. 19-годишната Ф.К. е задържана за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

На 17.02.2021г. в РУ-Девин е започнато бързо производство срещу 25-годишния Д.Д. от гр.Доспат, който на същата дата около 20:35 часа в гр.Доспат на ул."Кирил и Методи", управлявал лек автомобил марка и модел "Мини Мини"с благоевградска регистрация, собственост на акционерно дружество с адрес на управление в с.Сатовча, обл.Благоевград, след употреба на наркотично вещество – анфетамин, установено с техническо средство. Отказана е кръвна проба. Водачът е задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.   

На 17.02.2021г. в РУ-Девин е започнато бързо производство срещу 24-годишния Р.Б. от гр.Доспат, който на същата дата около 18:30 часа в гр.Доспат на ул."Тракия", управлявал лек автомобил марка и модел "Мерцедес МЛ 350 СДИ"със смолянска регистрация, собственост на едноличен търговец, след употреба на наркотично вещество – анфетамин, установено с техническо средство. Отказана е кръвна проба. При извършен обиск на лицето е установено, че във вътрешен джоб на яке, държи суха тревна маса - пет глави в полиетиленов плик, реагираща на канабис, която е с бруто тегло 4.27 грама. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група на РУ-Девин. 24-годишният Р.Б. е задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава. 

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини