При полицейски проверки намериха над 25 грама канабис и задържаха дрогирани шофьори

На 18.02.2021г. в РУ-Чепеларе са започнати две бързи производства срещу 25-годишния Д.Г. от гр.Стара Загора за държане на високорисково наркотично вещество. На същата дата около 18:50 часа в К.К. Пампорово, на главен път III 864-2 км, в посока на движение к.к. Пампорово към град Смолян при извършване на полицейска проверка на управлявания от 25-годишния старозагорец лек автомобил "Алфа Ромео 147" със старозагорска регистрация, собственост на 46-годишен мъж от гр. Стара Загора, в раница лична собственост Д.Г. е намерен и и иззет полиетиленов плик със суха зелена тревна маса с брутно тегло 14,62 грама. При направения полеви наркотест веществото реагира на канабис. Водачът – Д.Г. е тестван с техническо средство, при което е установено, че същият управлява автомобила под въздействието на наркотично вещество – канабис. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при РУ-Чепеларе. 25-годишният Д.Г. е задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.  

На 18.02.2021г. в РУ-Чепеларе е започнато бързо производство срещу 36-годишния В.А. от гр.Добрич, който на 18.02.2021г. около 17:05 часа в К.К. Пампорово, на главен път III 864- 2 км, в посока на движение К.К. Пампорово към гр.Смолян, управлявал собствения си лек автомобил "Волво с 40" с добричка регистрация, след употреба на наркотични вещества - канабис, установено с техническо средство. Отказана е кръвна проба. Водачът е задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.
    
На 18.02.2021г. в РУ-Смолян е започнато бързо производство срещу 40-годишния Г.Б. от гр.София за това, че на същата дата около 12:05 часа в обитаваното от него жилище под наем намиращо се в гр. Смолян, ул."Чинара", държи високорискови наркотични вещества а именно: прозрачен полиетиленов плик, съдържащ суха зелена тревна маса с бруто тегло 8,93 грама, реагираща при извършен полеви наркотест на "канабис". 40-годишният мъж е задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.  
 

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини